Szia Vili!
Szerinted ellenséges vagyok Veled szemben?
Érdekes.
Ha jól emlékszem, eddig csak te engedtél meg olyan hangot irányomban, miért egy jól szituált kocsmában az összes fogad kivernék. Érzésem szerint Te vagy ellenséges hangulatban, és ettõl roppant boldognak, és erõsnek érzed magad.
Más:
Ha visszaemlékszel saját írásaidra, majd megvesztél bánatodban, hogy végre valaki komolyan vegye nagy fáradsággal összerakott monitorod. Én meghívtalak magamhoz, hogy ezzel is segítsem munkád, de nem éltél a lehetõséggel, pedig akkor végre megtudnád, hogy miért kérek csak 640e.-+fát egyhangszórós tölcséremért.
Mindezek után csak egy kérdést szeretnék feltenni:
Ha te csak azoknak segítesz, és építesz hangsugárzót (bocsánat hangfalat!), akik megkeresnek, akkor szõrre ugyan azt csinálod mint én. Én is csak azoknak segítek hangsugárzóhoz jutni, aki megkeres. És van választék: Vagy saját magának építi meg az érdeklõdõ álmai hangsugárzóját, vagy megrendeli a szívének kedves darabot, és kivárja míg elkészül. Gondolom ez nálad is pont így van. Ha pálcát törsz felettem, saját magad felett is pálcát törsz.
További sikeres üzleti életet kívánok: VBV
Ui. 1./ : A Violin Case cég még mûködik?
Ui. 2./ : A Hiraga 20W-os félig „A” osztályú erõsítõrõl annyi megtévesztõ adatot adtál közre, hogy az felháborító. Az nem baj, hogy olyan területen osztod az észt, mihez nem értesz, az viszont baj, hogy privátban küldött Hiraga leírásra berágtál. Hát, igen. Mindig az sértõdik meg, kinek vaj van a füle mögött.
Hogy a nagyérdemû ismét olvashassa soraid, idézem:
„Tulajdonképpen egy Hiraga kapcsolásról van szó, ami a következõket jelenti: 20watt, "A" osztályban, mindenféle visszacsatolástól mentes, rendkívül rövid jelút, nagy sávszélesség, kiváló dinamika, meleg-barátságos hang.”
Csak a rend kedvéért:
- Az általad felrakott Hiraga terv 8W-ig „A” osztályban, 8-tól 20W-ig „B” osztályban mûködik.
- A kapcsolás 1db átfogó, és 4db helyi visszacsatolást tartalmaz.
- Rövid jelutak csak akkor keletkeznek, ha valaki egymás szájába pakolja az alkatrészeket. Hiraga úr nyáktervén, és az általatok feltett fotókon eszméletlen hosszú jelutak vannak.
- A nagy nehezen elérhetõ 50-60kHz-es sávszélességet nem szokták nagy sávszélességnek titulálni.
- Dinamika, az van. Gyakorlatilag 12W-tól 20W-ig 0,8%-ról 7%-ig nõ a torzítás, mitõl annyira dinamikus lesz a hang, hogy minden hangszer elveszti saját tónusát.
- És végül, a meleg, barátságos hang krónikus magashiányra, és összemosott mélyekre utal.
Még mielõtt sarlatánnak kiáltanál ki, 1982-83-ban 15-20db Hiragát gyártottam, mert akkor nekem is nagyon tetszett az „elefántdübörgés”. Mindezeken felül 1992-93-ban minden QUAD-405 építésben megfáradt zenebarátnak Hiraga rajzot osztogattam a munkahelyemen (elektronikai alkatrész szaküzlet volt). Még az is lehet, hogy a Hiragádat nekem köszönheted?