Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: TV+lemezjátszó hagostása  (Megtekintve 402 alkalommal)

Nem elérhető C.Scipio

  • újonc
  • *
  • Hozzászólások: 1
TV+lemezjátszó hagostása
« Dátum: 2020, December 30, 13:54:49 »
Tisztelt tagok,

Teljesen laikusként kérem a segítségüket egy otthoni, általános felhasználású rendszer kiépítéséhez. A jelenleg használt Panasonic TX-L47ET60E típusú tévémhez, illetve a későbbi beszerzésre tervezett (csak a kategória érzékeltetésére említem a következőt: Denon DP29F) lemezjátszóhoz szeretnék erősítőt illetve hangfalpárt vásárolni. A rendszer egy kb 25-30 nm-es nappaliban lesz elhelyezve.

A hangfalpár,amit szeretnék beszerezni: Yamaha NS-F51
az erősítők, amik árban és remélhetőleg tudását tekintve erre alkalmasak lehetnek: Yamaha R-S202D/ Yamaha R-N303D / Yamaha R-N402D/ Onkyo TX8020 / Onkyo TX8220/ Onkyo TX SR393 /Onkyo TX-SR494 

A fenti darabokra esett a választás leginkább az anyagi korlátok miatt,  valamint a felhasználók által írt vélemények alapján.

Szeretnék építő jellegű véleményt/ tanácsot kérni arról, hogy a fent megjelölt eszközök egyáltalán  képesek-e kiszolgálni az említett igényeket, illetve kommpatibilisek lehetnek-e, szükséges-e a hangfal mellé még esetleg egy aktív mélyládát is betervezni, lehetséges-e phono bemenet nélkül csatlakoztatni a tervezett lemezjátszót... ?

Előre is nagyon köszönöm mindenkinek, aki elolvassa és építőleg hozzászól a posztomhoz.

Üdv,

Kornél