Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: lézer-optika  (Megtekintve 2148 alkalommal)

mlaszlo

  • Vendég
lézer-optika
« Dátum: 2006, Július 30, 14:34:53 »
Tisztelt Zenehallgatók!

Annyi mindenrõl esett már szó cd-lejátszók kapcsán, ami befolyásolja a hangot, de talán az egyik legfontosabbról még alig: ez a lézer optika, ami leolvassa a jeleket egy cd-rõl.

Mitõl függ ennek a tartóssága? Vannak-e különbözõ fajták, márkák, amik mind-mind máshogy "szólnak"? /mert nyilván, ha a jitternek olyan nagy a szerepe a leolvasási pontosságban, akkor a leolvasó egységnek is komoly befolyásoló-szerep kell, hogy jusson. Vagy tévedek?/

mlaszlo

mlaszlo

  • Vendég
Válasz/Re:lézer-optika
« Válasz #1 Dátum: 2006, Augusztus 13, 23:21:27 »
Tesokam, ez nem jott be!

Fogalma sincs senkinek a lezerfejekrol. Amennyit en tudok, az annyi, hogy nyilvan fugg az elettartam a hasznalattol. Nagyjabol, Vago Istvan Legyel Te Is Milliomos musoranak vonalat kovetve, lezerfejet gyart a Philips es a Sony. A Fiat biztos nem. A Highend gyartok atveszik a legyartottat a tobbiektol, legfeljebb modositjak az akarmit.

Egyebkent hozzaszolasaid magas ertelmi es erzelmi intelligenciarol tanuskodnak, szeretem olvasni oket.

mlaszlo

  • Vendég
Válasz/Re:lézer-optika
« Válasz #2 Dátum: 2006, Augusztus 13, 23:29:39 »
Tisztelt Hozzaszolo!

Koszonom a hozzaszolasodat, sokat mentunk vele elore.

En is figyelni fogom a Te hozzaszolasaidat, azok sem gyengek!

Egyebkent ha mar ilyen jo haverok lettunk, segits nekem. Szeretnek egy Highend rendszert osszehozni, de ugy, hogy ne kelljen meghallgatnom semmit, es a cuccom a legjobb legyen. Tudjon Mp3-at monoban lejatszani, de azert birja Sex Pistols kaloz felveteleit is, bakeliton, surroundban. Most a Milli Vanilit gyujtom. Tudom, hogy nem Ok enekeltek, ezert csak kazettan vannak meg. Ha megmondod, mi a tuti, azonnal megveszem.

Szevasz!

mlaszlo

  • Vendég
Válasz/Re:lézer-optika
« Válasz #3 Dátum: 2006, Augusztus 13, 23:36:07 »
Tisztelt mlaszlo!

Ne legyel cinikus. Nem mindenki tudja, hogy a zene a hallgatason all, vagy bukik. Nem vagyunk egyformak, ezert tolerald a tobbieket! Mellesleg, ha irsz akarmelyik keresobe egy varazsszot, pl. hogy "laser-optic", akkor  a tobb ezer oldalbol ki tudod valasztani egy laza het alatt, amit el akarsz olvasni. Szevasz!

(Oszinten megmondom, unatkoztam.)