Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Tivoli Audio Model One Digital  (Megtekintve 988 alkalommal)

BBJ

  • Vendég
Tivoli Audio Model One Digital
« Dátum: 2017, November 14, 11:23:57 »
Üdvözlöm az Urakat!
Esetleg sikerült már valakinek a témában nevezett készülék installációja? Elsősorban a wifi kapcsolaton keresztül működő, felhő alapú szolgáltatók által nyújtott zene / Deezer, Tidal, Spotify/ szolgáltatásra gondolok. A megadott utasításokat követve tulajdonképpen megy minden, viszont amikor a "Music" részhez jutok egyszerűen nem adja be a zene szolgáltatók ikonját. A szükséges applikációk természetesen le vannak töltve.
A DAB és FM tuner része tökéletesen működik, bár elég furcsa, hogy csak 10 állomást képes tárolni.
A Digitális óra beállítását szintén nem sikerült megoldanom. A supportban erre vonatkozólag semmilyen információ nincs. Nem mellékesen megjegyzem, hogy használok más /Denon HEOS/ hasonló rendszert is ami minden gond nélkül ugyanezen szolgáltatókkal simán működik.
Szóval a dolog itt tart most, ami inkább kritikus az, hogy egyelőre a forgalmazó sem jutott vele igazán sokra.
Amennyiben valakinek ilyen irányú tapasztalata lenne, azt előre is köszönöm.   

BBJ

  • Vendég
Re:Tivoli Audio Model One Digital
« Válasz #1 Dátum: 2017, November 15, 12:05:30 »
És, hogy saját felvetésemre válaszoljak végül is sikerült a készülék üzembe helyezése, bár a digitális óra beállításáról egyelőre fogalma sincs senkinek és az is érdekes, hogy amennyiben megszűnik a tápellátás a készülék minden beállítást elveszít. Zárszó gyanánt pedig annyit, hogy aki vásárláson töri a fejét, azt azért gondolja át. Bármennyire is jó hangú és szép készülék a Model One Digitál a hozzá "fejlesztetett" applikáció, kifejezetten bosszantó módon, átlagon felül ostoba és primitív sőt bizonyos esetekben korlátozza a felhasználhatóságot. Ehhez képest a Denon /Heos rendszere az applikáció fejlesztés magas iskolája!