Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: denon dcd 735  (Megtekintve 3339 alkalommal)

cmaxx

  • Vendég
denon dcd 735
« Dátum: 2007, Január 01, 00:39:02 »
Uraim!
A Denon dcd 735 készülékrõl szeretnék  egy kicsit többet megtudni.Tudom nem mai készülék,de nagyon kíváncsi vagyok a véleményükre.

Üdv Bán Attila

Ui:BUÉK mindenkinek

Vértes

  • Vendég
Válasz/Re:denon dcd 735
« Válasz #1 Dátum: 2007, Január 04, 14:23:13 »
Kedves Attila, nem olyan régi ez a készülék, magam mindössze másfél éve használom és féltucatnyi nagy hírû elõdjét verte meg nálam egy majdnem másfél óráig tartó demón. Ahogy mondani szokták, szép, analógos hangja van, s amirõl külön híres, hogy különlegesen szép zongorahangjai vannak. Nálam nagyon bejött, jól tudván, hogy persze ennél sokkal-sokkal jobb készülékek is vannak, például tizszeres árért... Üdvözlettel: Cs.

cmaxx

  • Vendég
Válasz/Re:denon dcd 735
« Válasz #2 Dátum: 2007, Január 04, 20:01:03 »
Nagyon szépen köszönöm válaszát.
Üdvözlettel Bán Attila

bulyu

  • Vendég
Válasz/Re:denon dcd 735
« Válasz #3 Dátum: 2007, Január 05, 13:03:17 »
Üdvözlök mindenkit és B.Ú.É.K. mindenkinek.

Csatlakozom az elõttem szóló Vértes kollégához, ugyanis kb. egy éve élek egy denon DCD 735 zenéjén és nagyon jó hangú készüléknek találtatott nálam.
A zongora hang leképzésbenm is teljesen igaza van, ugyanis nálam is pont olyan tökéletesen szólal meg a zongora.
Az egész akkor lett még jobb, amikor LIBRA féle alátétre pakoltam.

Szerintem megéri az árát.

Üdvözlettel : Bulyu.

Seneca

  • Vendég
Válasz/Re:denon dcd 735
« Válasz #4 Dátum: 2007, Január 05, 18:00:01 »
Én is egy 735-öst használok jelenleg. Szerintem piszokul megéri az árát. Elõtte egy Primare D20-asom volt, de szerintem a Denon semmiben sem marad el tõle. Csupán az építése szegényesebb. Olyan konzumhifi a javából. Vékony lemezház, girnyó trafó stb. De a hangzása jóval túlmutat az árán.

Én egészen ezidáig nagyon elégedett voltam vele, de aztán belevágtam egy DIY CD transport építésébe. Amikor elõször megszólalt a Philips Pro2-es öntvényházas, felültöltõs mechanika, Ethosz DAC-kal karöltve... Hát mitagadás, csak nyeltem egyet. Soha nem hittem volna, hogy ekkora különbséget tud produkálni két CD. Pedig a Pro2 akkor még csak egy "deszkára szerelt" próbamodell volt, most készül csak a CNC-forgácsolt dupla felfüggesztéses alu ház.

Egyszóval kategóriájában a 735-ös nagyon király, de azért ne várj többet tõle. A Libra nekem is bejött, plusz én egy tápkábel tuningot is beletoltam. Javára vált.