Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: hivox alces  (Megtekintve 3659 alkalommal)

sanya

  • Vendég
hivox alces
« Dátum: 2007, Április 02, 00:04:24 »
Sziasztok!
Van valakinek gyakorlati tapasztalata a Hivox Alces hálózati szûrõvel/elosztóval kapcsolatban?A HFP-ben és egyéb fórumokon jókat írnak róla.

Simi

  • Vendég
Válasz/Re:hivox alces
« Válasz #1 Dátum: 2007, Április 02, 09:49:06 »
Néhány hónapja használok egy 3+1 aljzatos Alces hálózati szûrõt, amivel az AVA-t cseréltem le. Jótékony hatásuk fordítottan aránylik külsõ megjelenésükhöz.
Az AVA robosztus, profi kivitelû cserélhetõ kábel-lehetõséggel. Rendkívül tetszett benne az a csend és nyugalom, amit teremtett. Sajnos mindezt a jelenlétérzés és a legfelsõ regiszter rovására (is) tette.
Az Alces egy kb. 25-30 cm-es festetlen furnérkocka kék csatlakozókkal- borzalmas DIY-kinézettel, de bajonettzáras tápkábellal. De szépen kinyitja a teret csomó szöszmötöléssel, szuszogással és hihetõ dobseprû-vel, és dinamikával.

juhász attila

  • Vendég
Válasz/Re:hivox alces
« Válasz #2 Dátum: 2007, Május 03, 17:01:13 »
Sziasztok !
Csatlakozom az elõttem szólóhoz , nekem is rengeteg problémám volt a hélózati árammal, és eddig a legjobban a HiVoX tápszûrõje jött be.
aztán a Szabó Zoltán tanácsára még a TV-nél is kipróbáltan ahol eddig beszédértési problémáim is voltak olyan torzan szólt, hát halj csodát még ott is sokat javított.Ezért ott is hagytam és vettem egy másik 4-es ALCES szûrõt a hifihez.Azt állítják az igazán hozzáértõk a legfontosabb, hogy a tápok ne dolgozzanak össze, valószinû az ALCES ezt oldotta meg !