Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: CD lejátszó választás.  (Megtekintve 13594 alkalommal)

mishow

  • Vendég
Re:CD lejátszó választás.
« Válasz #30 Dátum: 2010, Április 06, 20:23:37 »
Én azt hittem, hogy Te is elégedett vagy a tiéddel! :o  Én viccen kívül, tényleg!

OFF!!!
Nekem jelenleg semmilyen rendszerem nincs.
Hosszú történet, a lényeg, hogy (nálam is) beállt a biznisz, és "megette" a válság.  :'(
ON!!!
Ennek ellenére nem prédikálok vizet: a kis ESI-U24 USB DAC nálam forrásként eddig az asztali lejátszók nagy részénél jobban szerepelt, mind számítógépről mind DVD-ről hajtva egyaránt.
Egyébként még meg is van, mert filléres holmi, nem lettem volna beljebb az árával.Nem elérhető Snipi

  • Old hifi group
  • törzstag
  • ******
  • Hozzászólások: 4949
Re:CD lejátszó választás.
« Válasz #31 Dátum: 2010, Április 07, 10:06:39 »
Kisszabó kollégával és sorstárssal :) már konzultáltam ezügyben (is). És ez is hozzájárult ahhoz, hogy az Advanced CD-játszó az egyik jelöltem. Persze már előtte is rajta volt a listámon, de az ő szavai csak megerősítettek benne.

teacher

  • Vendég
Re:CD lejátszó választás.
« Válasz #32 Dátum: 2010, Április 07, 10:16:38 »
Kisszabó Gábornak hinni kell, mert alapos, megfontolt, ifjú kora ellenére!
teacher

Atuska56

  • Vendég
Re:CD lejátszó választás.
« Válasz #33 Dátum: 2010, Április 13, 00:59:13 »
Kedves Szabi !

Én is voltam hasonló cipőben . Csak akkor még 1989-et írtak és akkoriban még nem sok mindenből lehetett válogatni ! De ausztriából már szállingóztak befele a jobbnál jobb CD-k. és ha jól emléxem akkor valamiféle Philips-em volt , és ez idő tájt szereztem egy Roy Orbison cd-t ami a kedvencem volt . Majd évekkel később kb a 90-es évek második felében arra lettem figyelmes , hogy erről a kedvenc cd-mről kezd eltűnni a "foncsor " és nem nagyon  olvassa be semmilyen masina akkoriban még volt hifis haver a magyar rádióban és megkértem , hogy nézzük már meg , hogy az ottani csoda csúcs szuper Studer és Nakamichi mit kezd vele !?
Nos hát mind kettőnek "ugrott a tű a barázdában" ! No a tapasztaltak alapján a hónom alatt a CD-vel nyakamba vettem a város nagyobb  >:(  műszaki kereskedéseit és két napi tekergés után találtam rá a mai napig is működő és ezt a cd-t lejátszó 6 lemez váltós PIONEER PD-M503  készülékre . Nem volt olcsó de drága sem.  A fent említett készülékekhez képest fillérekbe került ! 43.950,- magyar pöngő forintot fizettem érte . A fenti két készülék több mint a 10x esébe került . Szívesen tudom ajánlani ezt a keresési módot ! Eléggé célra vezető !
Üdv Attila
         

Kismarci

  • Vendég
Re:CD lejátszó választás.
« Válasz #34 Dátum: 2010, Április 13, 16:43:09 »
Szia Atuska56!

Sajnos ellent kell mondjak saját tapasztalatok alapján. Én azért vettem hiper-szuper SACD lejátszót, mert azok bitről bitre (vagy pitről pitre) olvassák a lemezt. Ezek a lejátszók tényleg nem szeretik a rosszabb állapotú, vagy netán (EMI) másolásvédett lemezeket, de a hibátlanokat ugyanúgy le tudják játszani, mint pl. a mini hifim. Viszont ha jobb minőségű, esetleg (hybrid) SACD-t hallgatok, akkor az említett jóval drágább (230.000) készülék bizony jóval szebb hangot is produkál, mint a 35.000-es mini hifi.