Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Zene ~100 eFt-ért?  (Megtekintve 4669 alkalommal)

laji

  • Vendég
Vá:Panasonic
« Válasz #15 Dátum: 2007, Június 02, 15:24:30 »
Az érdeklõdõktõl elnézést, még mindig nagyon sok a melóm. A Panasonicról röviden: bevált, ezt a pénzt megéri. Másoknak tájékoztatásul: alapvetõen DVD-lejátszónak tervezték, képernyõ nélkül kissé macerás a különbözõ szolgáltatások elérése, de bele lehet tanulni. Hiányolom a ténylegesen jól használható mûsorszerkesztést (lejátszójegyzék), de ez is kijátszható highMAT CD írásával.
Köszönöm az ötletet!

Mivel megígértem, hogy részletesen beszámolok, ezért egyelõre ezzel helyettesíteném: aki valami adott dologra kíváncsi róla, kérdezzen - válaszolok.

Chrislers

  • Vendég
Vá:Zene ~100 eFt-ért?
« Válasz #16 Dátum: 2007, Július 26, 11:00:43 »
Üdv!Én is Sandor 1024-hez csatlakoznék,mármint ami a használt cuccokat illeti.Én régóta gyüjtöm õket és hála ennek az oldalnak végre elég jó áron lehet kapni szép állapotú technikákat.Ami engem illet nemigazán tartom jó vételnek az egybetornyokat(nem bántani akarom az ezen hívõket),de ha bármi meghibásodás van nem tudod az egységeket külön cserélni és pár év múlva lehet,hogy már csak rádiót hallgatsz rajta,vagy azt sem.Viszont utalnék ezen az oldalon egy társfórumra, ahol régebbi tipusok megszállottjai társalognak,olvasd el néhányuk véleményét,biztos segítségre találsz.Na meg azért az sem lenne semmi,ha majd késõbb lányod hódolói tátott szájjal nézik a technikát ill.csurgó nyállal hallgatják a nosztalgikus rockot több gigawatton...  :laugh: És jó áron hozzá lehet jutni!

barcikaikampi

  • Vendég
Vá:Zene ~100 eFt-ért?
« Válasz #17 Dátum: 2007, Július 26, 13:20:35 »
Üdv.

Igen....A mostani kis cumókákat csak 150e ft felett ajánlom...azokba van valami...alatta nemsokminden.

Így ahogy felszólal a kolléga...szerintem olvasgass picit utána az old hifi fan club-ba...lehetz még a lányod is beleszeret ezekbe a készülékekbe.

ui: Ha a hang fontos...akkor pedig csak old hifibe érdemes gondolkozni.

petimre

  • Vendég
Vá:Zene ~100 eFt-ért?
« Válasz #18 Dátum: 2007, Július 26, 14:16:32 »
Üdv.

Csatlakozom az elõttem szólókhoz, ha jó áron akarsz minõségi megszólalást, akkor csak oldhifi, mert abból össze lehet hozni egy egész jó hangú rendszert már minimálbérbõl is :), s mellette még szép is!

Persze oldhifi-bõl is van drága, de az olyan minõség, amit ma már nemigen, vagy csak nagyon drágán elérhetõ!

Hurrá, nincs olyan meleg!

Imi