Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: PS_Audiotol Magyarul  (Megtekintve 26335 alkalommal)

fidelity

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #30 Dátum: 2006, December 23, 10:14:57 »
Szia Ufolj!

Egy Harvesterrel kapcsolatos kérdés.
Van-e bejáratási ideje és ha van akkor kb. mennyi idõ?

Üdv: fidelity

Ufolj

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #31 Dátum: 2006, December 23, 22:33:02 »
Szervusz fidelity,

A Harvester a bedugas pillanatatol dolgozik.
Azonban!
Csak akkor ha szukseges.
Ha a halozat zajos akkor "aktiv" ha nem akkor nincs mitol.
A Harvester erzekenysege ~100mVpp >1kHz.
Ez annyit jelent, hogy egy ekkora nagysagu zaj mar
mukodesre serkenti es elengendo, hogy lassan toltogetni kezdje a tarhelyet addig amig aztan par masodperc alatt tulcsorduljon es a feny formajaban tavozzek, aztan a toltes kezdodik elolrol.
-
A VibaVoice hozzaszolasat is koszonom es igazan a teruletem erinto temaval is.
Annyira az, hogy szeretnek reszletesen is elmerulni az altala is emlitett problemakban es a PS Audional torteno erofeszitesekrol is talan.
Azonban most ilyenkor az Unnep hangulataban nem szeretnem terhelni ezzel senki idegrendszeret, es sokkal inkabb egy nagyon kellemes, laza es finom falatokban gazdag, a szeretettol athatott Karacsonyt kivannek!
Nekem sikerult Harcsat szereznem es igaz, hogy filezve, de legalabb valami halaszle lehet belole.
Koszonom a tanacsot egyebkent! :)
Udvozlettel,
Laszlo

VibaVoice

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #32 Dátum: 2006, December 28, 22:57:34 »
Szia Ufolj!

Ezek szerint 50%-os halászlét sikerült fõznötök, ami nem kis feladat a Duna-Tiszától ennyire messze pottyanva. Egyébként Amerikás ismerõseim nem a halra, hanem a Magyar pirospaprika hiányára szoktak inkább panaszkodni (õrölt chilivel nem helyettesíthetõ).
Visszatérve az aktív hálózati hibajavító tápegységek kérdésére, szerintem nagyon elhibázott mûködési elvet választottatok, ami számomra komoly üzleti elõny (a Gemini-500-as aktív hálózati tápegység állandó üzemre van tervezve, így akkor se jut zavar a védett készülékekbe, mikor azok "pihennek", ezért nem töltõdnek fel zavarjelekkel, amit nálunk elektroszmognak neveznek).
Visszatérve a személyes kapcsolatfelvételre, az elmúlt közel 6 évben igen sok tapasztalat gyûlt össze a legkülönfélébb aktív hálózati tápegységekrõl (a PS-Audióról is), mirõl ha kedved van, válthatunk pár szót.
További szép napokat, és Boldog, Sikerekben Gazdag 2007-es esztendõt kívánok.

Tisztelettel: Szentgyörgyi László
Elérhetõségem: www.vibavoice.hu

VibaVoice

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #33 Dátum: 2006, December 28, 23:22:40 »
Szia Fidelity!

Min talán tapasztaltad, Ufolj nem teljesen arra válaszolt, amit kérdeztél.
A világ három aktív hálózati tápegység gyártójából én vagyok az egyik, így ha nem veszed tolakodásnak, Ufolj helyett válaszolok kérdésedre:
Az aktív hibajavító tápegységeknél igen kevés javulás tapasztalható a "bejáratási idõ" alatt. Ez arra vezethetõ vissza, hogy a készülékek beüzemelése után azonnal tapasztalható minõségjavulás igen gyorsan (1-2 nap alatt) rögzül a fülben. Pár hét/hónap alatt annyira hozzá lehet szokni a jóhoz, hogy sokan úgy érzik, az aktív hálózati tápegységük nem is csinál semmit, ezért kikapcsolják (néha el is adják) õket, majd mikor pár nap elteltével valahogy minden sokkal rosszabbul szól, rájönnek, hogy az aktív tápegységek nem is kicsit javítják a zene élvezeti értékén. Modern kifejezéssel élve, az aktív hálózati tápegységek a zenehallgatás komfortérzetét emelik.

Ha a válaszom nem érzed kielégítõnek, írjál.

Üdv: VBV

fidelity

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #34 Dátum: 2006, December 29, 08:56:31 »
Sziasztok!

Hát valóban, nem pont ezt, vagy inkább nem ilyen jellegû választ vártam.
Na mindegy, marad a saját tapasztalat úgyis az a perdöntõ. Nálam a Harvester /szemmel láthatóan is/ nagyon jól teszi dolgát, ha kiveszem a hálózatból nagyon hallatszik.

VibaVoice!
Szerintem a Harvester az nem egy aktív tápegység. Bármelyik konnektorba bedughatod hálózaton /lakáson/belül, nagyon hallatszik a különbség. Igaz ehhez a jobb hanghoz nagyon könnyû hozzászokni, de egy pillanat alatt kihúzható és leellenõrizhetõ a változás.

Üdv: fidelity

VibaVoice

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #35 Dátum: 2006, December 29, 16:44:06 »
Szia Fidelity!

Sajnos valahol elveszthettem a fonalat, mert hogy fogalmam sincs mi az a Harvester, de egyben egészen biztos igazad van: A Harvester egészen biztos nem lehet aktív hálózati tápegység, mert hogy ilyen készüléket csak az Accuphase, a PS-Audio, és a VibaVoice gyárt.
Az a mûködés, amit saját készülékedrõl leírtál (bármelyik konnektorba bedugva javítja a hangzást), nekem a QUANTUM SYMPHONY-t idézi fel, mivel legalább 3-4 éve nem is találkoztam. És ez a titokzatos eltûnés gondolom nem véletlen. A QUANTUM cég hálózati „széphang gyára” nem más, mint egy 5W teljesítményfelvételû, közel 1W kisugárzású mikrohullámú Schumann-hullám generátor, ami egész biztos nem tesz jót semmilyen élõ szervezetnek, és errõl nem a Schumann-hullám tehet. A ludas a mikrohullámú adó (rezonátor), de errõl jobb nem is beszélni.
Mottó: Amirõl nem tudunk, az akár még jó is lehet.

Mára búcsúzom: Sz. László / VibaVoice Audio

Ufolj

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #36 Dátum: 2006, December 29, 17:33:44 »
Sajnalom, hogy nem volt lehetosegem kisse elobb reagalni es foleg azert is sajnalom, mert valami egymas mellett torteno elbeszelest velek az utobbi par hozzaszolasban.
A Noise Harvester az en szemelyes szabadalmam mellesleg es ki tudna tobbet rola mint az akinek az agyaban megszuletett? ;)
De a lenyeg nem is ez igazan.
A lenyeg az a Laszlo elobbi hozzaszolasanak Mottojaban.
"Mottó: Amirõl nem tudunk, az akár még jó is lehet."
Ha megkerded tolem, hogy mikeppen is keszul a sor, akkor jollehet, hogy valasz nelkul maradsz addig amig en azt ki nem keresem a Googlebol.
Azt viszont tudom, hogy akarhogyan is keszul, finom is es ha megfeleol mennyisegben jutok hozza meg hat is.(tetelesen a felesegem hozzajarulasa korlatozza a mennyiseget)
Nem megyek bele ujra a technikai oldalaba a dolgoknak, hiszen a tobb tiz ezer darabszamban arusotott Harvesterek magukert beszelnek(villognak inkabb).
Fidelity, koszonom a pozitiv velemenyed egyebkent es ezert majd a Soundmanian keresztul megprobalok eljuttatni a szamodra valami kis kulon koszonetet is. ;)
Holnap repultem volna Azsiaba, azonban az elmult hetben ma van a masodik nagyobb haboruskodasunk az elemekkel, igy a denveri repuloter hasznalhatatlanna valt. Tehat csak szankoval tudnek innet "utnak" indulni.
Sot a hazambol sem igen tudok kintebb jutni.
De igy az ev vegenel jol is jon egy kis rendkivuli pihenes.
Barati udvozlettel,
Laszlo

istvan01

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #37 Dátum: 2006, December 31, 09:55:48 »
Szia Laci

Remélem, kiszabadultál már a hó fogságából, ha így van akkor lehet, hogy már azóta Kínában?? vagy. Itthon Magyarországon még alig láttunk havat ezen a télen. Akár otthon, akár Ázsiában vagy, lenne hozzád egy-két kérdésem.

Természetesen még mindig foglalkoztat a hálózati feszültség ellátás passzív vagy aktív jelátalakítóval problémája. Paul a Power fórumon már többször is leírta a véleményét arról, hogy õ mindenféleképpen az aktív regenerátort tartja a legjobb megoldásnak. Amikor én a hifi-ben egy magasabb szintre lépésrõl döntök, elõtte nagyon meggondolom a kérdést, körbejárom az elérhetõ infókat-teszteket, kérdezek és próbálok hallgatni bemutatókon. A technikai háttér az mindig érdekel, nekem fontos tudni mi a tudomány egy-egy esetleg jónak minõsített berendezésben, és ez a jó tulajdonsága fenn tudja-e tartani a készüléket a piacon legalább 4-5 évig.

Az én rendszerem teljesítmény igénye kb 150W a front-end oldalon és kb 800-900W a végerõsítõ oldalon. Az erõsítõk teljes „A” osztályban mûködnek és sajnos elég nagy a hálózati trafó indulóáram felvételük. (Ezt korábban már részleteztem).

Ha  csatlakoztatnám a Power Plant Premierre a 950W össz terhelést, akkor a 85%-os hatásfok mellett várható kb 160W disszipáció a PPP-n belül. Ezt a hõt le tudja-e adni úgy, hogy ne induljon be a belsõ ventilátor, vagy másképpen mi az a teljesítmény határ, amikor be szokott indulni a ventilátor normál 20°C környezeti hõmérséklet mellett. Én nagyon nem szeretem a ventillátorokat egy High-End készülékben, zajosak és sajnos az a sorsuk hogy elõbb-utóbb növekszik a zajuk és beállnak. A ventilátor zajra és beállásra utaló észrevételt elég sokat olvashatunk a Power Fórumon.

Arra gondoltam, talán elég lenne tiszta árammal ellátni a kisebb teljesítmény felvételû CD-DAC párosomat. Ehhez viszont úgy gondolom a mostani PPP túlságosan is nagy, jobb lenne, ha lenne egy kb fele-harmada teljesítményû, mint ahogy PP-kbõl is volt 300,500,600,1000 és 1200W-os változat.    

Szeretném ha véleményt mondanál az én nagyon egyszerû DIY párhuzamos hálózati zajszûrömrõl, márt mint az elvérõl. Ez áll egy minõségi alacsony veszteségû Mundorf Supreme 220nF/1200V kondiból, mely egy Schuko dugón keresztül csatlakozik a fázis és nulla vezetékre. Használata hasonlóan egyszerû mint a Noise-Harvester-é, csak éppen nem villog, a zajösszetevõket nem eldisszipálja, hanem rövidre zárja. Ebbõl én csak egyet használok a mostani Furutech elosztó szabad aljzatában és hallhatóan javítja a hangzást. Készítettem egy másik, valamivel kisebb kapacitású WIMA FKP10 1000V-os kondikból egy szabályos X-Y-Y szûrõt, hasonlóan párhuzamos csatlakozással, annak nem hallom a hatását.  

Várom válaszod, Boldog újévet
István

VibaVoice

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #38 Dátum: 2007, Január 01, 12:53:39 »
Szia Istvan01!

Igazán nem szeretném megzavarni kettõtök felhõtlen párbeszédét, de ha egyszer létezik egy Ameriai gyártón kívül egy Magyar gyártó is, kinél 500W-os, és 1000W-os ventillátor nélküli aktív hálózati tápegység kapható (5 évvel megelõzve a PS-Audio mérnökeit), miért kell kizárólag a külhoni készülék után veszkõdni.
És ez nem csak ezzel az egy termékkel van így, hanem csaknem minden mással is.
Borzasztó!
Lélekben mérhetetlen nagyot kell még fejlõdnünk.

Várom válaszod, és Neked is Boldog újévet!

Laci (VBV)

Ufolj

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #39 Dátum: 2007, Január 01, 17:43:27 »
Boldog Uj Evet Valamennyiotoknek!

Azzal kezdenem, hogy amerikai allampolgarsagomban valo esketesem alkalmaval fogadalmat tetem az uj hazam az akar az eletem aran torteno megvedesere is.
Akkor es azota is sokszor atfut bennem a gondolata annak, hogy Isten ne adja, de mi van, ha mondjuk az uj hazam az o hazammal kelne haboruskodasba.
Mielott tulsagosan elmerulnek a politikaban, azert sajnalattal kell arrol szolnom, hogy az uj hazambol es foleg az utobbi idoben igy van, nem tudok nagy buszkeseggel szolni a vilagban tanusitott onbiraskodas es haboruskodasok miatt.
Szerencsere nem vagyok egyedul, bar szerintem meg elegen sem!
Ami a lenyeg, hogy amikor en magyarorszagon dolgoztam mernokket ott tettem a tolem telhetot.
Aztan dolgoztam Nemetorszagban es akkor pedig ott ugyan azt, csak kicsivel tobbet fizettek azert.
Ma sincsen az maskent itt Amerikaban sem.
Talan nagyon meg a sajat fizetesem ellen sem beszelek, csupan a realitas ablakan at nezeve, valoban igaza van a Laszlonak!
Jollehet, hogy valoban ot evvel elobbjaro technologiaval rendelkeznek es ezert minden elismeresem!
Azonban elgondolkodtat az is, hogy en eleg jol ismerem a teljesitmeny elektronika jelenlegi fizikai kepessegeit es hatarait annak.
Valoban 85% folotti hatasfokrol a legtobben almodozunk csupan.
Legalabb is abban az arkategoriaban ahol meg nem parhuzamositunk fokozatokat a megnovekedett  meghajtasi problemak es meglehetosen draga megoldasok mellett.
Azonban a tranzisztor az mindenutt az, es ha ezen barki vitatkozik, az inkabb ne  tegye!
Azt, hogy azt mikent hasznaljuk az mas teszta persze.
Mi a PS Audional sem tudunk csodakat, es ezt soha nem is hirdettuk magunkrol.
Naponta kuzdunk a problemak megoldasaval es azok tokeletesebb es megbizhatobb kivitelezesevel
Pontosan igy tehet a Laszlo is, hogy kinek a termeket veszik a szivesebben?
Sajnos az mar nem rajtunk all azt hiszem.
Ha en mint hasznalo, es tetelesen egy Magyar hasznalo nezem akkor mindenkeppen tennek osszehasonlitast es "csak" mert Magyar nem feltetlenul kell kevesebbre gondolni mint egy a "Made In The USA" cimkevel kidiszitgetett termekrol! Sot!
Azt a gondolkodast magam is eliteltem es elitelem ma is.
Mernokkent, es nem a rozsaszin diszitesektol elragadtatott marketingeskent szoltam ezuttal is, es vesse ram az elso kovet aki nem ert egyet, de vallalom. ;)
Barati Udvozlettel,
Laszlo

fidelity

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #40 Dátum: 2007, Január 01, 18:33:12 »
Sziasztok!

Nekem volt lehetõségem az Omega 500-at és az UPC 200-at is huzamosabb ideig tesztelni.
Az én rendszeremben a PS Audio szûrõje jobb, függetlenül hogy hazai-e vagy sem. Ráadásul olcsóbb is, de ez csak hab a tortán.
Ufolj!
Hihetetlen, de ezeknél a Harvestereknél sem mindegy a fázis és, ha kettõt használok mégjobban hallatszik.
A kívánságlistámat elküldöm a Soundmania-nak :-))

BÚÉK mindenkinek utólag is!
fidelity

istvan01

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #41 Dátum: 2007, Január 01, 18:41:46 »
Szia Laci (VBV)

Nehezen szántam rá magam hogy reagáljak az általad írtakra. Nem vagy egy átlagos hétköznapi fickó, olyan vagy, akit kidobnak az ajtón, de rögtön bemászol az ablakon, tudod, a porszívó ügynökök többsége is ilyen, mert különben nem tud elég pórszívót eladni. Ezzel csupán azt akarom kifejezni, hogy kitartó és bátor vagy, megragadsz minden eszközt, ami a portékád népszerûsítéséhez jónak látsz.

Egy korábbi reagálásodban volt egy érdekes rész, ami rólam szólt:

„Személyes véleményem: Hozzád biztos nem megyek el zenét hallgatni (bár nem is hívtál).
Az ok: Rendszered hangzásában épp azt szereted, amit mesterségesen, technikai eszközökkel elõ tudsz állítani. Egész pontosan a rögzített felvételek eredeti hangzásvilágát lecseréled számodra elfogadható hangzásvilágra, és ettõl mindenki másnál boldogabbnak érzed magad.”

„De még mielõtt pálcát törnék feletted, elárulod, hogy milyen hangsugárzót hallgatsz?”


Általában én nem szeretem a porszívó ügynököket. Azt a porszívó ügynököt meg még kevésbé, aki mielõtt becsenget hozzám, kritizálja a tisztaságot a lakásomban és a takarítási szokásaimat minõsíti.

Kérted, válaszoljak. Igazán nem tudom pontosan mire is? Ha arra, hogy nekem a hazai gyártók fontosak-e, akkor a válaszom igen. Elõítélet velük szemben sem pozitív sem negatív értelemben nincs nálam. A termékük és szolgáltatásuk egy szélesre nyitott piacon kell, hogy megállják a versenyt, ebben egy szempont a made in hungary felirat.

Ezt a topicot a Juhász Laci nyitotta, aki a PS-Audio fejlesztési managere és hazánk szülötte. Mivel Õ egy neves amerikai gyártót képvisel, a jószándékán kívül a magyar piacon való ismertségét is kívánta növelni. Én és sokan mások általában nem tartjuk etikusnak a gyártó-kereskedõk nyílt fórumokon való szereplését. Ezt a tapasztaltabb és rendezettebb helyeken fizetett fórum oldalak fenntartásával teszik – szerintem helyesen. Aki jó angolból, az olvasgassa és írogasson pl. a PS-Audio PS Power fórumán. Elképzelhetõ, nem tudom, a PS-Audió a Soundmánia-n keresztül már most is fizet, fizetni fog valamit a hfp fórumon való szereplésért.

Akár fizetett a fórum szereplés, akár nem, egy gyártó-kereskedõ képviselõje soha ne kritizálja és minõsítse a fórum többi résztvevõjét, akik egyébként potenciális ügyfeleik lehetnének, mert ezzel végkép elriaszthatja magától, ugyanakkor emberileg meg demoralizáló hatást vált ki vele.

Számomra azért igen nagy meglepetést okoztál azzal, hogy néhány alkalommal Juhász Laci nem reagált elég gyorsan, akkor fogadatlan prókátorként válaszoltál helyette, majd más alkalommal közvetlenül hozzá intézted szavaid:

„Külön köszönet az új, Premier sorozat mûszaki tartalmának ismertetéséért, miben nagy vonalakban a saját, több mint 5 éve gyártott termékemre ismertem”

„Visszatérve az aktív hálózati hibajavító tápegységek kérdésére, szerintem nagyon elhibázott mûködési elvet választottatok, ami számomra komoly üzleti elõny”


Egy korábbi topicban te magadat a világ három aktív áramregeneráló gyártója közé soroltad az Accuphase és a PS-Audio mellé. Ez nem semmi teljesítmény – ezt így kijelenteni.

Remélem nem veszed rossznéven a stílusoddal (és nem a termékeddel) kapcsolatos véleményemet, de javaslom fontold meg, mert lehet hogy használna a marketing megjelenésednek. Azt viszont külön kérem, ebben az irányban ne folytassunk további csörtéket, engem sokkal jobban érdekel a zene és a hozzá alkalmas módszerek megismerése.

Boldog újévet, minél nagyobb üzleti forgalmat neked

István

VibaVoice

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #42 Dátum: 2007, Január 02, 10:12:12 »
Tiszteletem Mindenkinek, és egyben Boldog Új Évet Kívánok minden zenebarátnak!

Csak sorban.

Ufolj!
Köszönöm közvetlen válaszod, és mint olvasom, Te vagy az egyetlen, aki hozzám hasonló módon tudod kezelni a fejlesztés, gyártás kérdését. És mint észrevettem, közel sincs vége az aktív hálózati hibajavító készülékek fejlesztésének, minek külön örülök. A magam részérõl 2001 õszén hoztam forgalomba az elsõ Omaga-500-as hálózati jelkondicionálót, és azóta már a 9. verziót gyártom. Volt hogy a szolgáltatók változtatták meg a hálózati feszültség paramétereit, volt hogy megszûnt pár alkatrész gyártása, és volt olyan is, mikor különleges kérése volt valakinek, és az elkészült próbadarab elõnyösebb tulajdonságokkal rendelkezett, mint a szériában gyártott típus, ezért a megújult készülék került sorozatgyártásba.
Szóval mindig van mit fejleszteni, és ez szerintem nagyon jó dolog.

Fidelity!
Véleményed köszönöm, és mindjárt kérdezni is szeretnék valamit.
Ízlésedhez melyik hangzásvilág áll közelebb:
1./ A nagyzenekari elõadás kristálytiszta, stúdió minõségben szólal meg, a szólót játszó hegedûs saját légtérrel, minden külsõ zavar nélkül csatlakozik a zenekar játékához.
2./ Az elõbbi nagyzenekar pár zenésze néha hamisan, néha más tempóban játszik, a közönség mocorog, köhécsel, és a szólót játszó hegedûs a karmester balján áll, a zenekar szerves egységeként, és ha jól odafigyelsz, hallod, hogy szuszog.
Mindkét hangzásvilág elérhetõ, tessék választani.

István01!
Minden írásban van valami, mibõl tanulni lehet. Ilyen írás a Tiéd is, ami az egyoldalú tájékoztatás példájaként lehetne tanítani, és ez biztos így van jól, ahogy van. Mint tapasztalhattad, ezt a topicot nem én indítottam, és nem is volt szándékom belefolyni, de az élet nagy rendezõ. Mikor Juhász Laci barátunk mûszaki irányban is közlékennyé vált, bekapcsolódtam a topicba, mert érintett lettem.
Hogy könnyebben megértsd tetteim, képzeld el, hogy van egy 10 éves gyönyörû kislányod, aki 5 éve balettozik, de a karácsonyi iskolai elõadásra fel sem kérik táncolni, mert van két külföldi tanuló, kikrõl a neten több képet láttak már, és jókat is írtak róluk. Erre Te, az Apa, bemész az iskolába, és rákérdezel az elõadás rendezõjénél, hogy gyönyörû, és mindaddig sikeres leánykád táncolhatna-e egy próbát. Kérésedre a következõ választ kapod: Minek? Van két külföldi fellépõ, ennyi pont elég egy elõadásra.
Azon termékek, miket az elmúlt 10-15 évben hoztam piacra, mind saját gyermekemnek tekintem, hiszen én alkottam õket, és nem másoltam õket, mint pár hazai gyártónál tapasztalhatjuk. Ha érted gondolatmenetem, akkor minden rendben, ha nem, akkor úgy is minden mindegy.
És még pár vélemény:
- A rendszered hangzásáról írt véleményem fent tartom. Bármit alkottál csövekbõl, az csöves hangzásvilágot szolgáltatnak, és ez nekem kevés.
- Juhász Laci barátunk készülékismertetõjébõl megtudhattuk Premier sorozatú termékeik mûködését, és mint hasonló témában érdekelt, sokkal többet értettem meg belõle, mint egy audio felhasználó érteni szokott. Véleményem itt is mérvadó, de hogy ez bárki, hozzá nem értõ lelkét sérti, számomra kezelhetetlen. Lelki problémákkal egyébként is csak személyesen vagyok hajlandó foglalkozni.
- Sokak számára sértõ, hogy a PS-Audio, vagy az Accuphase mellé sorolom be aktív hálózati hibajavító készülékem, ami több mint 5 éve van gyártásban, és több száz darab mûködik belõle szerte a világban. Csak nem az a baj, hogy az AudioPhile nem tesztelte, ezért nem is létezik?
- A PS-Audio új terméke -leírás alapján- több sebbõl vérzik, amit én üzleti elõnyként értékelek, mert mi másként értékelhetnék.
- A PS-Audio komoly marketing háttérrel rendelkezik, ami számomra elérhetetlen, így nem marad más marketingforrás, mint a vásárlók megelégedettsége, amit elég jól mutat a VibaVoice termékek Second-Hand kereskedelme (csaknem nulla).
- Itt a vége!

Mindenki iránti Tisztelettel búcsúzom: VBV

fidelity

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #43 Dátum: 2007, Január 02, 11:22:34 »
VBV!

"Mindkét hangzásvilág elérhetõ, tessék választani."

Szerintem ne menjünk ebbe bele, egyrészt nem ilyen egyszerû a helyzet, másrészt mint egyszerû fogyasztó szívesen leírom mik a tapasztalataim az Omega 500-zal, de nem lenne jobb magánban? Egyébként sok ismerõsöm nagy megelégedettséggel használja a VibaVoice termékeket.

Üdv: fidelity

juhász attila

 • Vendég
Válasz/Re:PS_Audiotol Magyarul
« Válasz #44 Dátum: 2007, Január 02, 15:22:25 »
Több mint két hete használok 5-db Noise Harvestert
nekem nagyon bevált (szuper )Teszi a dolgát és még mutatja is micsoda zavarokat okoznak a háztartási berendezések. Rögtön három zavarkeltõt levettem a hálózatról.Ez igen jót tett a hangnak, persze a zavarmentes hálózat nemcsak a hifi berendezésekre hat jótékonyan.Tehát melegen ajánlom !!!
Jó fülelést Attila