Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Onkyo TX-SR608 erősítő  (Megtekintve 1571 alkalommal)

OnTom52

  • Vendég
Onkyo TX-SR608 erősítő
« Dátum: 2015, Május 22, 21:39:53 »
Helló!
Van egy kb 3 éves Onkyo TX-SR608 erősítőm. Építkezés volt nálunk, szét kellett szednem a rendszert, most újra össze raktam, és amikor beindítottam, a TV képernyőjén minden zöldes árnyalatban van. Dune média lejátszóm van, rákötöttem direkben a TV-re, ott minden ok, a HDMI kábel is rendben.
A képalkotással van valami probléma...szerintem...
Kaphatnék egy segítséget, vagy tanácsot, hogy mit tegyek?!
Előre is köszi!
Tamás

hodyka

  • Vendég
Re:Onkyo TX-SR608 erősítő
« Válasz #1 Dátum: 2015, Május 23, 09:50:24 »
Helló!
Van egy kb 3 éves Onkyo TX-SR608 erősítőm. Építkezés volt nálunk, szét kellett szednem a rendszert, most újra össze raktam, és amikor beindítottam, a TV képernyőjén minden zöldes árnyalatban van. Dune média lejátszóm van, rákötöttem direkben a TV-re, ott minden ok, a HDMI kábel is rendben.
A képalkotással van valami probléma...szerintem...
Kaphatnék egy segítséget, vagy tanácsot, hogy mit tegyek?!
Előre is köszi!
Tamás

Szia

Az erősítő HDMI csatlakozója vagyis az aljzat nem poros, koszos ?

Levegővel kikéne fújni, hátha jót tenne neki

dezso.varga

  • Vendég

OnTom52

  • Vendég
Re:Onkyo TX-SR608 erősítő
« Válasz #3 Dátum: 2015, Május 23, 22:05:10 »
Próbálkozok, próbálkozok, de a nagyobb probléma, hogy az erősítő a saját menüjét egyáltalán nem hozza be...legalább is a TV-n semmi nem látszik.
Tudna valaki egy jó és viszonylag olcsó szakszervizt ajánlani?