Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Marantz avagy Denon!  (Megtekintve 14330 alkalommal)

KisMarci

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #30 Dátum: 2007, Augusztus 23, 22:21:46 »
barcikaikampi írta::
Idézet
Üdv nektek.

Annyit hozzátennék a denon vs marantz-hoz....hogy bár ezeket nem ismerem...de amit én 100% merek állítani és ez tény....a denon közelsem annyira tartós mint a marantz ( philips ).

legalább ezt tudod :)


Ezt mire alapozod?

barcikaikampi

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #31 Dátum: 2007, Augusztus 24, 07:13:24 »
Üdv Kismarci.

Hát arra alapozom hogy most is van Marantz-ból is meg Denonból is vagy 30-30 db-om. A legkissebtõl a zászlóshajóig. Sajnos a denonok elég fáradékony tipusok....de végülis mindennek van negatív oldala.
Ezzel nem azt mondtam hogy rossz a denon..én szeretem a denonokat....csak ennyit tudomásul kell venni.

Természetesen nem azt mondtam hogy megdöglik 1 2 év alatt..csak azt hogy a philips nagyságrendekkel tartósabb....cdm-1 cdm-2 cdm-4...egyedül a cdm-9 vannak fenttartásaim.

Azthittem ha ennyit hozzáfûzök..ez is picit érdemi információ.

Hamár itt tartunk...én biztos marantzot vennék..ha már "új":S  készüléket szeretnék. Bár sohasem vennék mostani cd játékost....Csak Talán esprit-et.

istvan01

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #32 Dátum: 2007, Augusztus 24, 09:53:29 »
Hello barcikaikampi

Nem akarod azt mondani, hogy te a 30 Marantz és 30 Denon játékost hetente végighallgatod, melyek, lehet hogy azonos típusok, de lehet hogy mind más és más. Ha így lenne akkor mikor jut idõd a többi  40-50 más márkájú-típusú lejátszó meghallgatására? Mielõtt nekem esnél, miért beszélek ilyen sületlenséget, azért fogalmazok ilyen sarkosan, mert te nem az átlag felhasználó vagy, nekem úgy tûnik neked ez bevételt hozó tevékenység. Ebben az esetben neked illene úgy aláírni, hogy egy vállalkozás képviselõje vagy. Talán néhányan már tudják, de többen nem. Ezek tudatában a véleményed ha megjelenik, akkor az egészen más súllyal és jóval nagyobb felelõsséggel jár. A többi következményrõl most ne is beszéljünk.

Üdv István

Arcus

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #33 Dátum: 2007, Augusztus 24, 10:22:00 »
ööö...T. István! Lehet csak én nem értem az intelmet. Semmi érdemlegeset nem találok az elhangzott megjegyzésben. Sõt!Az észrevételt-gyártókat illetõen-helyesnek találom. Nincs új a nap alatt. Egyéb következmények?Micsudi :unsure: Valószerûtlen,hogy a "tudatos vásárlót" befolyásolna hasonló megjegyzés és az ahított kedvecérõl lemondana.

barcikaikampi

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #34 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:07:38 »
Szia Arcus.

Hagyd szerintem. Akinek van pici rálátása az elmúlt 20 év cd gyártására....az pontosan tudja...hogy a denonokkal sokkal több a probléma mint a philipsekkel...hangilag nem mondtam véleményt..mert a denonok is nagyon jó hangúak. Hogy Én Felelõséggel bveszélek e ? IGEN ! Azért mondom azt, ami a tapasztalat. Mint ahogy mindenki elmondja a saját véleményét, tapasztalatát...EZÉRT FÓRUM !!! Én eme hozzászólásommal igyekeztem segíteni a döntésben..aki megfogadja az megfogadja...aki nem..az meg ne fûzzön hozzááááá...tudni illik azért vagyunk itt hogy aki segítséget kért..az kapjon némi információt amire támaszkodhat.

És pontosan ami engem jellemez hogy sohasem fényezek 1 márkát sem !! Mivel mondjuk a denon dcd-3300 eggyik kedvencem..örzök is bebõle 1db-ot. Igaz a Philipsnek ehez is van köze.

:blush:

Pecás

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #35 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:14:51 »
Hello barcikaikampli.

Nem fogynak elég jól a régi készülékeid?Azért kérdem mert mostanában sokat szerepelsz az old hifisek által nyitott,számodra ingyen reklám ízû topikban.Nem is az a baj hogy hozzászólsz idõnként,hanem az hogy ott reklámozod az eladó portékáidat,szabad ezt?Szerintem neked az a topik már eddig is busás hasznot hozott,örülj neki de nem kell bemutatnod az összes eladó készülékedet.Nem e célból indult a topik,szerintem.

Üdv.

barcikaikampi

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #36 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:20:47 »
Szia Pecás.

Az Old Hifi Fan Club ötlet és topik...a közös szerzeményünk szabó úrral.
És Mindenki Felrakosgat képeket hogy megbeszéljük és megcsodáljuk õket...de gondolom majd szabó úrnak is lessz 1 2 szava ezekhez a dolgokhoz.. Akit nem érdekel nem kell odajönni....mi szeretünk ott lenni..ott sosincs mocskolódás...itt már el is kezdõdött...ezért fog élni az a topik késõbb is.

Reklám ? Miért is ? Fórum !

Sosem értettem miért is kell csipkelõdni...mi értelme van ? miért nem lehet meglenni nyugodtan egymás mellet. Megint csak szégyenkezem hogy itt tartunk.

Tisztelettel: Kiss ferenc

Arcus

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #37 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:20:56 »
T.Pecás!Elképzelhetõ,hogy elkerülte a figyelmed a topik címe? ;)

petimre

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #38 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:43:53 »
Emberek!

Mi van veletek?

Ez a topic arról volt híres, hogy nem volt rosszindulat benne!

Tisztelettel kérek mindenkit ezt tartsa szem elõtt a jövõben itt, neveket nem írok, úgyis magukra ismernek akiknek kell...

Amit valaki reklámnak vesz, lehet másnak segítség, s senki nincs kötelezve arra, hogy megvegye azokat a készülékeket, amik itt bemutatásra kerülnek, a legtöbb nem is eladó! Ha pedig véletlenül meglát egy  olyat, melyet régóta keres, s teszemazt eladósorban van, miért ne vehetné meg????

Mégegyszer kérem próbáljuk legalább itt egymásnak örömet okozni, a képekkel, élményekkel, ha pedig nem tudunk, maradjunk csendben!!!

Imre

barcikaikampi

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #39 Dátum: 2007, Augusztus 24, 11:48:53 »
Ámen Kedves Barátaim.:blush:

istvan01

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #40 Dátum: 2007, Augusztus 24, 14:58:46 »
barcikaikampi írta::
Idézet

Reklám ? Miért is ? Fórum !


Tisztelt Kiss Ferenc barcikaikampi

Nagyon sajnálom a megnyilvánulásodból kitûnõ indulat és egy fajta "mi-közötök van ahhoz hogy én mit csinálok" stílus megjelenését. Pontosan annyi közünk van, mint neked, ráadásul mindenkinek lehetõsége van véleményt írni a témáról. De az utóbbi idõben itt és a többi hifi fórumon kezd kialakulni egy kereskedõ túlsúly elleni valamifajta önvédekezés. Ha te kereskedõ vagy, és itt megjelensz, akkor valamennyire ehhez neked is jó lenne alkalmazkodnod.

Ennek a védekezésnek több módja lehet. Az egyik, hogy vagy a kereskedõk vagy a mezei felhasználók távol maradnak. Ennek szélsõséges esete az, ha mindenki távolmarad, mert nem tud kialakulni egy kölcsönös tolerancián alapuló együtt gondolkozás. Egyik változatot sem óhajtja senki.

A másik lehetõség, igyekszünk betartani valamiféle közösen is elfogadható játékszabályokat, amiben markánsan elkülönülhet a vállalkozói és felhasználói érdek. A bújtatott vállalkozói szereplést meg szigorúbban lehetne-kellene kezelni.

Most had ne okoskodjak ez ügyben tovább, nem is biztos hogy én jól látom a megoldás felé vezetõ utat. Én csak arra kértelek áttételesen, a kereskedelminek minõsíthetõ megszólalásaid legyenek visszafogottabbak és tedd mellé, te egy a témában érdekelt vállálkozás képviselõje vagy, és ebben a minõségben tényleg nagyobb a felelõsséged felénk, a saját vállalkozásod felé, de hasonlóan a többi hifi vállalkozás, de még az általad képviselt márkák felé is.

Ha viszont a korábbi h.sz.-emet te úgy minõsíted

barcikaikampi írta::
Idézet

..ott sosincs mocskolódás..itt már el is kezdõdött..


Ezt én határozattan visszautasítom.

Azért van még egy másik furcsa álláspontod:

barcikaikampi írta::
Idézet

Az Old Hifi Fan Club ötlet és topik...a közös szerzeményünk szabó úrral.


Itt úgy tudom nincs senkinek kisajátított külön-bejáratú topicja. El lehet indítani egy témát, de oda nincs belépõjegy, felvételi osztályozás, ezt egyszerûen nem is értem.

Már megint kellemetlen dolgokat írtam, nem is a topic témája, de mostanában engem ezek jobban zavarnak, mint az átlag fórumozót, biztos bennem van a hiba. Ezzel a hsz-el itt és most én is tényleg leakarom zárni ezt kérdést, nem szeretném folytatni, ez már nem a hifi.

Üdv István

barcikaikampi

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #41 Dátum: 2007, Augusztus 24, 15:10:49 »
Kedves István.

Milyen kereskedelmi felszólalásom volt ?

Én elmondtam hogy ezt tudja ..hogy ez így van !!!! ennyit mondtam !!! Olvasd Vissza.

Nektek nem kellett volna ehez fûzni semmit...mivel úgylátszik nemvagytok tisztába a technikai tényekkel.

Akkor most nem lenne ez...ti beszélgettek..meg mi is..amíg mi nem szólunk olyanhoz amit nem tudunk...ráadásul így..addig kedves istván te se tedd....csak olvasd el.. ki mit mondd a vevõ érdekébe...és a vevõhöz szólj te is 1 2 jó tanáccsal..ne hozzám.

Még annyit mondanék...hogy attól függetlenül mondtam hogy a denonnak kissebb az éleettartama..hogy nekem még elkellene adni vagy 30at...akkor ? ilyeneket szoktam mondani a vevõ szemébe mert így van . Mindennek Van Jó, Meg Kevésbé Jó Oldala.

Pecás

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #42 Dátum: 2007, Augusztus 24, 16:44:16 »
barcikaikampi.

Ha valóban a te agyadból pattant ki az old hifi fan club topik indításának ötlete,és elendítása Kisszabóval,akkor mi ez ha nem burkolt reklám a részedrõl.És hiába tettszelegsz itt az én mindenkinek csak jót akarok szöveggel,erõs üzleti érdekek vezérelnek a topikban ha bevallod,ha nem.Megnéztem a topik elejét,szó sem volt még rólad.Egy hónap elteltével tetted fel az elsõ képeket.Gondolom azért vártál addig hogy érlõdjön a dolog,és szép lassan kezdted a termékeidet,és magadat reklámozni.
És ettõl fogva minden hozzászólásodat kereskedelmi céllal tetted,ne is tagadd,még ha ezt a vevõid érdekeinek figyelembe vételével is tetted.
Nem is értem hogy miért nem akarják nyíltan felvállalni egyes kereskedõk,hogy õk bizony ebbõl élnek.Miért kell itt ködösíteni,és mellébeszélni?

Üdv.

petimre

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #43 Dátum: 2007, Augusztus 24, 17:03:19 »
Kedves Pecás, meg a többi kötözködõ!

Elnézést kérek elõre is a címzésért, de én meg azt nem értem meg, miért kell mindig belekötni mindenbe!

Örülnék ha mutatnátok egy topic-ot, ahol nem szól hozzá kereskedõ, s nincs burkolt üzleti cél!

Szerintem Kampi nem erõszakol rá senkire semmit, s örülni kellene neki, hogy õ legalább nem szociális segélybõl él, hanem kereskedik, s üzletet csinál, abból tartja el magát, nem szociális segélybõl, állami támogatásból, s a nem a többi lakos adóforintjaiból! Nem hiszem, hogy azt mondta pl. Califax-nak, vagy bárki másnak,  hogy gyere el hozzám,s vegyél nálam egy 20 éves Philips-et inkább, ne Denon-t; csupán figyelmeztette, nem is hiszem, hogy üzleti céllal!

S van aki e jóindulatú közlemény mögött,melyet késõbb meg is indokolt, csak a rosszat keresi, s belemagyarázza bármi áron.....

Ezt nem kellene!, lehet én vagyok túl egyszerû falusi gyerek, de büszke vagyok rá, hogy nincsenek elõítéleteim az emberekkel szemben, nem vádolok senkit bizonytalan alapon, fõleg nem nyilvánosan!

Ha haragszatok Kampira, meg a többi kereskedõre, az szívetek joga, de azt inkább priviben, mert  a felesleges feszültségkeltés, nem a topic célja!!!!!!!!

Na, most már utálhattok engem is!

Többet nem írok erre a topic-ra, gratulálok mégegyszer Califax-nak a jó vásárért, az utána levõ hozzászólások keltette rossz hangulatért meg szégyellje magát az aki kiváltotta!

Én voltam a hülye, hogy reagálam, szégyellem magam én is....

Imre

fghhgh

 • Vendég
Vá:Marantz avagy Denon!
« Válasz #44 Dátum: 2007, Augusztus 24, 17:20:22 »
Üdvözlet mindenkinek
Ide már csak a VBV hiányzik. Tényleg VBV hova tünt ,nem hiányzik senkinek.