Már régóta tervezgettem indítani egy olyan topicot, ahová olyan fórumtársak hozzászólásait, fotóit várom (várjuk) akik rendelkeznek hazai gyártású HiFi szerkentyűkkel, vagy csak tapasztalattal és szívesen megosztanák velünk észrevételeiket, véleményeiket. Úgy gondolom, hogy hiánypótló topicként remekül kiegészítené a régóta sikeres Old HiFi Fun Club-ot és annak mintájára, csak megközelítve annak színvonalát képet kapunk mekkora ma a megbecsülése az egykor oly sikeres hazai HiFi termékpalettának. Szeretném felhívni a figyelmet a megalázó, lealacsonyító vélemények mellőzésére. Bárki, akinek valaha volt Orionja, Videotonja és azóta átnyergelt valami márkásabb, hangzatos nevű gyártmányra, tudnia kell, hogy nem kívánom versenyeztetni a hazai szórakoztató-elektronika iparunk egyik termékét sem. Nyilván az összehasonlításból jól nem jöhet ki győztesen egy "csak magyar" gyártmány, de ezzel a topic-kal nem is ez lenne a cél.
A gyártmányok eredetisége nyilván értékelendő, de úgy érzem, teret szükséges adni a jobbító szándékú, műszaki jellegű változtatási beavatkozásoknak is. Az egykori HiFi Magazin is odatoldotta egy-egy teszt cikke mögé a MOD fejezetét is. Magamról annyit, hogy nincs nagy Old HiFi gyűjteményem, de nem tettem le a voksom sem az Orion, sem a Videoton mellett. Nekem mindkettő "kedves".
Rendszeresen nem tudok itt lenni a fórumon, de egymást terelgetve eldöcöghet a téma az én állandó jelenlétem nélkül is, annál is inkább, mert hozzáértőbb szakemberek léteznek itt a Hifipiac portálon mint én.
Szóval induljon a kreativitás, a gyűjtemények büszke bemutatása szép felvételekkel, élménybeszámolókkal, tapasztalatokkal, hátha elérjük az Old HiFi Fun Club népszerűségét