Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Hibák és esetleges javítása!  (Megtekintve 1706 alkalommal)

Fater

  • Vendég
Hibák és esetleges javítása!
« Dátum: 2008, Október 18, 19:01:29 »
Sziasztok!
Szerintem sokan vagyunk, akiknek már romlott el valamilyen készüléke és esetleg egyszerûlett volna javítani, de mégis sokat fizetett a szervizért. Remélem a ti hozzászólásaitok sokaknak segítenek majd.
Itt egy példa régi Technics erõsítõm egy bizonyos teljesítménynél állandóan kikapcsolt vittem az okosokhoz (szakszerviz) meg akartak szabadítani 30 ezer pézemtõl sokalltam és elvittem egy szakihoz az egész hiba annyi volt, hogy a hûtõ ventilátor szénkeféje rosszalkodott és csak ki kellet takarítani.
Na és itt az én hibám,Vettem egy Tecnics SL-PS7-est kipróbálás nélkül külföldrõl érkezett postán. Ez a Tecnics 2001-2003-as csúcs készüléke volt így nagyon vártam az érkezését, de van egy kis probléma a paripa néha gondol egyet és ugrik pár másodpercet,ez javítható vagy így jártam?

Fater

  • Vendég
Válasz:Hibák és esetleges javítása!
« Válasz #1 Dátum: 2008, Október 21, 08:37:37 »
Úgynézki a saját hibámat én fogom megválaszolni.:cheer:  Mi után közölték, hogy már nem igazán javítgatnak, hanem cserélik a rossz egységet és ez nálam 23000FT lett volna nekiestem otthon a problémának. Az ugrálást a mechanika okozta szétszedtem rapityára és a rajtalévõ vazelint szétkentem a sikló felületeken, mert száraznak látszott és láss csodát mûködik a paripa.

Nem elérhető Flasi

  • tag
  • **
  • Hozzászólások: 57
Válasz:Hibák és esetleges javítása!
« Válasz #2 Dátum: 2008, Október 23, 08:22:13 »
Tanulságos amit írtál.
Grat. a sikerhez!