Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Hangszóró tisztitás  (Megtekintve 5298 alkalommal)

murphy

  • Vendég
Hangszóró tisztitás
« Dátum: 2007, Június 27, 20:02:19 »
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék  kérni hangszóró tisztitással kapcsolatban,ugyanis elég "poros" helyen lakom.Iszonyatos mennyiségü por áramlik be naponta az ablakon de muszáj szellõztetni.A hangsugárzókrol letörlöm de biztos hogy a hangszórókba is lerakódik itt elsõsorban a magasakra gondolok.Lehet ill. érdemes ezeket szétszedni tisztitani?ha igen mivel?Ha van valakinek ezirányu tapasztalata kérem ossza meg velem is.Elõre is köszönöm!

fghhgh

  • Vendég
Vá:Hangszóró tisztitás
« Válasz #1 Dátum: 2007, Június 29, 22:25:01 »
Szia
Szerintem ha nincs ez írányú tapasztalatod ,jobb ha nem szeded szét a magassugárzót olyan vékonyka kis drótok vannak benne nagyon könnyen elszakad ,ami a sugárzó végét jelenti. A egyes magas sugárzóknál a forrasztás is elég nehézkes mert kiolvad a csatlakozó. Nálunk is borzasztó por van nyáron ,amikor nyitva vannak az ablakok az erõsitöim szellõzõ nyilását ha ki vannak kapcsolva én is mindig letakarom egy nagy könyvvel.

murphy

  • Vendég
Vá:Hangszóró tisztitás
« Válasz #2 Dátum: 2007, Június 30, 13:58:01 »
Heló
Tudom milyen sérülékeny a magassugárzó szedtem már szét S.A.L magasat ezért sem szivesen szedném szét a jelenlegit de nem tudom hogy a felgyülemlett por nem befolyásolja e a müködést.Remélem csinált már valaki ilyesmit.