Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: INTELLIGENT BOX?  (Megtekintve 1739 alkalommal)

istvan01

  • Vendég
INTELLIGENT BOX?
« Dátum: 2007, Június 11, 17:30:31 »
A 6moons-on megakadt a szemem az INTELLIGENT BOX leírásán

www.6moons.com/audioreviews/machinadynamica2/ib.html

Megtudná-e valaki nálam angolul is jobban tudó mondani miért lehet nekünk jó ez a csoda készülék, benne egy 9V-os elemmel, egy LED-del és egy úgynevezett INTELLIGENT CARD-dal. Azt értem, hogy a CD lemez feljavításra ajánlják, és erre kezelésenként rámehet $1.3-$2.1, mert az INTELLIGENT CARD elhasználódik, és a 9 voltos elem költsége valószínû nincs is benne.

Vagy ez a gyenge CD szabvány ilyen jó üzlet az ezoterikus izéket kitaláló cégeknek?
Kéretik engem meggyõzni, hogy ez nem kamu!

István
 

Vértes

  • Vendég
Vá:INTELLIGENT BOX?
« Válasz #1 Dátum: 2007, Június 12, 13:25:46 »
Kedves István, eszement sok baromságot tudnak ám rásózni nagyon sokakra. Mondhatnék példákat bõséggel. Mindenesetre nem kell akár külföldrõl is meghozatnod. Hahó, Cs.

istvan01

  • Vendég
Vá:INTELLIGENT BOX?
« Válasz #2 Dátum: 2007, Június 16, 11:23:50 »
Engem tényleg érdekelne ennek a ketyerének mi a hatásmechanizmusa, legalábbis amit a kitalálója gondol róla. Azt is megszoktam már, hogy egy dolog a magyarázgatás és megint más a valóság, mert nem lehet és nem is mindig szükséges mindent fizikai törvényekkel alátámasztani. Az utóbbi 10-20 év során azért elég sok misztikusnak és a zenei reprodukció szempontjából lényegtelennek gondolt jelenségrõl, eszközrõl, megoldásról kiderült, van hatása, érdemes figyelembe venni, használni.

Minden újdonság eleinte értetlenséggel és bizalmatlansággal szokott találkozni, szerintem ez természetes, mert ha nem így lenne, akkor nem lenne újdonság. Az újdonságnak át kell küzdenie magát a felhasználók szigorú értékelésén és kritikáján, ellenkezõ esetben tényleg elöntenének bennünket a blõd marhaságok. De ennek kapcsán nagyon fontosnak tartom megtanulni, hogyan legyünk képesek mi is szelektálni, lássuk és értsük a jót, vegyük észre az átverést, ne tudjanak bennünket az orrunknál fogva megvezetni.

Még mindig nem zárom ki, hogy az „INTELLIGENT BOX” mûködik, abban már kételkedem, hogy jó ár/érték arányt képvisel. Viszont nagyon messze vagyok attól, hogy vegyek egyet saját tapasztalásra.

István