Sokan leirák már, de nekem is ez volt a tapasztalatom.
A studiókban-bemutatótermekben minden szépen szól, de Nálad minden másképp van.
Én kb. fél évi keresés után csak olyannal foglalkozom/-tam amit otthon kipróbálhatok. Semmi értelmét nem láttam a helyszini hallgatózásnak egy idõ után. Egyik jobban szólt mint a másik, nálam meg nem.
A másik, hogy rendszerben kell gondolkodni, a saját szerkentyûit, kábeleit meg cipeli egyik helyrõl a másikra...?
A komolyabbak/kereskedõk egy idõ után belátják, hogy ez csak igy megy.
Vettetek már szõnyegek arab vagy perzsa kereskedõtõl ?(Pesten is vannak ilyenek), rábeszélnek h vidd haza , adnak vagy 2-3 db-t, nézd meg otthon h hogy tetszik, és nem kérnek semmi letétet vagy egyebet. Egy nagyméretû selyem szõnyeg milliós tétel.
1-2 hétig naálad van, eldöntöd h tetszik-e.
A hifi piacon is vannak ilyenek, de még sokan nem látják ezt át.
A belvárosban van egy kereskedõ, Váci-u, környéke, B&W-t akartam kipróbálni, nyeglén válaszolnak a kérdéseimre, kérdem elvihetem kipróbálni ? Hátraszól az eladó, az irodában lévõ "fõnök" szerü fazonnak, aki kiböffenti az irodájából, ha kifizeti elviheti , az eladó elmondja nekem ugyanezt.OK a 2. kérdésem, technikai jellegû volt, de kiderült õk ugy gondolták, fizessem ki, majd egyedül ahogy akarom oldjam meg, cipeljem el, mivel nincs parkolóhely a közelben , látszott h eszükbe sem jut h segitsenek. ....Hol élnek ezek ?
o,5m körüli cuccról beszélek.
Ehhez képest volt aki kiszállitotta nekem házhoz ,a 3.ik szet hangfaluk van nálam. semmit nem kértek érte, tanácsot adtak. nem veszek hangfalat tõlük, viszont vettem erõsitõt és a jövõben is fogom õket keresni.