Tisztelt Fty!
Üdv Néked is...azt azért jó lenne tudni, hogy milyen fő műsorforrásról, milyen erősítőről, legfőképp milyen eddigi hangfalról van szó. Szerintem típus/márka ajánlatot - nemcsak a szoba alakja(amit szintén nem írtál le),mérete miatt - nagy nagy tudású emberek tudnak Neked adni csupán. Én nem ilyen ember vagyok. Lehet vitát nyitni arról is, hogy rockzenére "kihegyezett" hangfal valóban jobb -e rock zenén...vagy olyan hangfal kellene Neked, ami inkább nem visel semmiféle előzetes címkét, pl. azt, hogy "komoly/rock/instrumentális/jazz zenére ezt nem ajánlom"! Már ha létezik értelme ilyen címkézéseknek. A vélemények erősen megoszlanak. Nemcsak ebben. Jómagam a körülmények, valamint az Általad leírtak alapján semmi esetre sem javasolnék basszreflex rendszerű dobozokat. Ha van rá módod és ismeretségi köröd, kérj kölcsön 1-2 hétre hangfalakat...de ilyen rövid időtartam alatt átlagban napi 6-7 óra zenehallgatás után lehet csak dönteni arról, hogy HOSSZABB távon melyik hangkép tetszik majd Neked.
Egyéb ajánlatokat pedig...csak a saját ízlésed/elvárásod alapján fogadj el.
Maradok Tisztelettel:Istju.