Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Figyelmeztetés  (Megtekintve 2450 alkalommal)

Sólyom

  • Vendég
Figyelmeztetés
« Dátum: 2014, December 18, 14:41:51 »
Tisztelt Fórumozók!

Az elektroncso.hu honlapon kinéztem, telefonon lebeszéltem, majd előre kifizettem 2 db.  Genalex 12AX7 Gold Lion eletroncső árát Bozó Balázs úrnak. Összesen 16.400.- Ft-ot.

A mai napon átvettem tőle kettő darab eredetinek tűnő Genalex bontott dobozban lévő Made in China feliratú, rendkívül gyenge kínai hamisítványt, ezüst tüskékkel. Mivel nem szoktam hozzá az elmúlt 15 év alatt, hogy hifivel foglalkozó emberek átverjenek, a csöveket nem azonnal, hanem csak az autómba beülve néztem meg, és a döbbenet után azonnal visszahívtam Bozó Balázs urat. Néhány perc múlva visszajött, nagyon csodálkozott azon, hogy a bontott dobozban kínai hamisítvány van, majd némi félrebeszélés után visszaadta a csövek árát. 100 Ft-tal adósa maradtam, amit szóvá is tett, de sajnos nem volt nálam több apró.

Az egész történetet azért írtam le, hogy aki tud, tanuljon belőle, és legyen mindenki elővigyázatos.

Boldog Karácsonyt!
 

Nem elérhető Snipi

  • Old hifi group
  • törzstag
  • ******
  • Hozzászólások: 4529
Re:Figyelmeztetés
« Válasz #1 Dátum: 2014, December 18, 14:54:03 »
Köszönjük szépen a történetet!
Vigyázni fogunk.

Sajnos hiány van az ilyen emberekből mint Ön : "Ha én már megütöttem a bokámat, akkor szólok hogy más ne járjon így". Főleg ha nem figyel oda.
Nálunk inkább a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás dívik.
Az ilyen hozzászólások felébresztik a reményt abban a tekintetben, hogy mi magyarok talán még sem vagyunk olyan reménytelen esetek. :)

karlosz

  • Vendég
Re:Figyelmeztetés
« Válasz #2 Dátum: 2015, Január 26, 13:03:22 »
Üdvözletem!

Sokáig tépelődtem, hogy írjak-e vagy sem, mivel nem sokan látogatják ezt a topikot. Január 01-én hirdettem itt egy van den hul the clearwater 2x3 méter hangfalkábelt 13.000 ft-ért. Jelentkezett is egy Szilvásy Zsolt Tibor kecskeméti "úriember", hogy kell neki. Alkuról szó sem volt. Megadtam a számlaszámom, hogy ő utal azonnal. Január 05-én reggel nem jön az utalás, de gondoltam, hogy majd napközben. Én (barom) jóhiszeműen feladtam a csomagot. A pénz nem jön, majd emberünk többszöri keresés után üzen, hogy eltévesztette a számlaszámot és utána utal rögtön. Nem jön a pénz. Felhívom. Ő utalt és valóban meg is kaptam 8000 ft. Kérdezem, hol a többi. Ha nem küldi jogi útra terelem a dolgot. Ő erre felháborodva: a telefonon megbeszélt összeget utalta át és én ne fenyegessem. Ezek után persze nem kaptam semmit. Hangsúlyozom alkuról sem írásban sem szóban nem volt szó.

Szóval, ilyen gerinces, becsületes ember. Láttam, hogy azóta hirdet itt egy Sony cd játszót. Most vettem észre, hogy a tőlem csalással megvett kábelt is árulja és vajon mennyiért? 13000 ft-ért.

Igazából ez váltotta ki a dühömet és írtam le a történetet okulás végett. Aki üzletelni akar vele így álljon hozzá.

Üdv     

Nem elérhető AudiJo

  • törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 438
Re:Figyelmeztetés
« Válasz #3 Dátum: 2015, Január 27, 09:19:28 »
"Szilvásy Zsolt Tibor .... Most vettem észre, hogy a tőlem csalással megvett kábelt is árulja és vajon mennyiért? 13000 ft-ért.

Igazából ez váltotta ki a dühömet és írtam le a történetet okulás végett. Aki üzletelni akar vele így álljon hozzá."

Ezek szerint nevezett "úriember" pont 5000,-Ft-ra taksálja a saját jóhírét! :( Ő csak tudja! ;)

Egyébként utólagos engedelmeddel be tenném a figyelmeztetésed másik audio-s topikban, hadd ismerje meg minél többünk ezt a grál lovagot! ;)
AJ

Semmi sem igaz, így természetesen ennek az ellenkezője sem!

karlosz

  • Vendég
Re:Figyelmeztetés
« Válasz #4 Dátum: 2015, Január 27, 15:04:18 »
Természetesen hozzájárulok.