Szia Gyuszy!
Kísérletezgettem egy kicsit, és rájöttem, hogy az én berendezésem is ad egy kis pattanó hangot a különbözõ váltások (forrás váltás, vagy a rádión a csatornaváltások) alkalmával. Ez azonban olyan halk, hogy csak akkor hallom, ha éppen nem szól semmi azon a forráson amelyiket kiválasztom, vagy azon a rádióadón amelyikre kapcsolom. A pattogás olyan mint ha valami elektromos kisülés hangja lenne. Vagy talán valami relé zaja, ami lekapcsolja a hangfalakat addig, amig a forrás-váltás, illetve csatorna-váltás megtörténik, hogy azok elektromos zaja ne legyen zavaró, és ne terhelje feleslegesen a hangfalakat.
Nem tudom, hogy Nálad mennyire hangos, és hogy minden hangfalon hallható-e, nálam egyáltalán nem zavaró, eddig fel sem figyeltem rá.
Nem vagyok villamosmérnök, de úgy gondolom, hogy ezzel a pattogással nem érdemes foglalkozni, valószínûleg ennél a típusnál természetes.
Azért jó lenne. ha valaki olyan is elmondaná a véleményét, aki - ha nincs is ilyen típusú berendezése - többet ért az elektronikához.
Üdv: Józsi