Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Heco Victa 702+Yamaha  (Megtekintve 2063 alkalommal)

Gielen

  • Vendég
Heco Victa 702+Yamaha
« Dátum: 2017, November 25, 11:23:07 »
Sziasztok! A Heco Victa 702es hangfal hangzása érdekelne.Teszten jót írtak róla.Csak zenére kellene(Trance,House+Depeche Mode),és egy Yamaha R S202D sztereó rádióerősítőt gondoltam párban hozzá.De érdekelne más típus is ami ehhez a zenéhez passzol.

Nem elérhető istju

  • tag
  • ***
  • Hozzászólások: 133
Re:Heco Victa 702+Yamaha
« Válasz #1 Dátum: 2017, November 26, 09:53:36 »
Tisztelt Gielen!
Nos, bizonyára nagyon jó berendezések ezek az Általad leírt eszközök. Azonban nem írtál semmit a műsorforrásról, feltételezvén azt, hogy nem csupán rádióból szeretnéd hallgatni kedvenc zenéidet.
Jómagam azt javaslom, hogy vidd el a cd/LP/PC /orsós magnetofon lejátszódat no meg a kedvenc zenéidet és próbáld ki a HIFI láncot.Nem egyszer, nem többször, sokszor. Amennyiben nem nyeri el a tetszésedet(ez nem az első alkalomkor derül ki), akkor más elemek megvételét vizsgáld meg lehetőségként. Ha sokadszorra is tetszik Neked, - CSAKIS önmagadnak kell hogy tetsszen - akkor uccu neki vásárold meg ezt az erősítő/hangfalpárt.
Maradok Tisztelettel:Istju.

Nem elérhető AudiJo

  • törzstag
  • ****
  • Hozzászólások: 438
Re:Heco Victa 702+Yamaha
« Válasz #2 Dátum: 2017, November 28, 12:27:14 »
Sziasztok! A Heco Victa 702es hangfal hangzása érdekelne.Teszten jót írtak róla.Csak zenére kellene(Trance,House+Depeche Mode),és egy Yamaha R S202D sztereó rádióerősítőt gondoltam párban hozzá.De érdekelne más típus is ami ehhez a zenéhez passzol.

A konkrét erősítő-hangfal párról nem tudok érdemben nyilatkozni, inkább általános tanácsot tudok adni - csak abban az esetben ragaszkodj egy konkrét párosításhoz, ha már azt hallottad számodra jól szólni a kedvenc zenéiddel és úgy gondolod, hogy otthon is együtt tudnál élni vele (ez igaz a fenti összeállításra is)! Ha csak innen-onnan összeszedett infok alapján, a saját elképzelésed szerint gondolod jónak a párosítást - ahhoz ne ragaszkodj foggal-körömmel! Próbáld meghallgatni valahol hosszabban (vagy többször röviden)! Ha újat vásárolsz ez viszonylag egyszerű, több párosítást is kipróbálhatsz a kereskedő bemutató termében és ha van ami tetszetősnek tűnik, azt többször meghallgatni. Több audio kereskedő hajlandó arra, hogy letét ellenében elhozhatsz Tőle láncot és otthon több napon keresztül ismerkedhetsz vele. Használtnál is hasonló a helyzet, csak ott meghatározó, hogy épp mi van a piacon. Célszerű azokat a komplett eladandó láncokat keresni amelyet egyben hirdet az eladó, úgy hogy egymáshoz passzolnak (főleg az erősítő-hangfal esetében). Itt is meg lehet próbálkozni a letét ellenében történő otthoni ismerkedéssel (általában 1hét-10nap az ildomos, azután célszerű dönteni)!
AJ 
Semmi sem igaz, így természetesen ennek az ellenkezője sem!

Gielen

  • Vendég
Re:Heco Victa 702+Yamaha
« Válasz #3 Dátum: 2017, December 15, 10:26:14 »
Sziasztok! Nos a rendszer összeállt. Onkyo TX8050+Heco Victa 702+Monacor ofc kábelek.Csak tesztek alapján állt össze mivel vas+zala megyében sem lehet hallgatni hangfalakat.De úgy tűnik jó választás volt ez a kettős.(a maga kategóriájában)Ugyan még tesztelgetem,bejáratom de szépen jönnek a mélyek is.Köszönöm a tanácsokat!