Hi-Fi Piac Fórum

Fórum kategória => A portállal kapcsolatos kérdések, vélemények => A témát indította: MSZ - 2007, December 12, 00:36:20

Cím: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 12, 00:36:20
A "DAC" topic személyeskedõ, sértegetõ hangnemû hozzászólásai, és az ehhez kapcsolódó offtopic vonal (tiramisu vs hókifli, valamint a VBV saját reklám) eltávolítva.
Laposvas és bigdewil felhasználók ennek kapcsán törölve.

Esetleges további észrevételeket magánban fogadok.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 12, 01:32:23
Na végre!Szabolcs majd én leszek a felderittõ!Elsöre kiszurom a gyanus Nickeket!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: mishow - 2007, December 12, 08:12:44
Azért ez aranyos, hogy FELDER lesz a FELDERítõ... :laugh: :laugh: :laugh:
Pedig emlékszünk, a túllihegett poénkodásaival egyszer már majdnem neki is sikerült kifociznia magát az oldlaról. Ekkor született meg Yamahás barátunk :)
Viszont úgy látom, hogy idõközben lehiggadt (bár a sok mínusz karmából úgy tûnik, nem mindenki ingerküszöbén van még belül)

Az offtopic bejelzések moderálásával viszont maximálisan egyetértek - mint ahogy folyamatosan "morogtam" is a szétoffolt topicocban, visszaolvasható  ;)

A nick nevek törlésével óvatosabb lennék, sztem ha valaki normálisan szól hozzá, és megjavul - hogy stílszerû legyek "moderálja magát" - az miért ne tehetné a késõbbiekben?
Felesleges, hogy új nickek alatt bosszúból folytassák a rombolást, nekünk meg azt kelljen vadászni, ki is lehetnek õk.
Szerintem... :blush:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: gchjhjklk - 2007, December 12, 08:43:03
T. MSZ
Sztm a regisztráció során nyilatkoztatni kellene a felhasználót, hogy magánszemély v kereskedõ és a fórumban neve mellet vagy alatt fellehetne tüntetni ezt a tényt. Így egyértelmûvé válna ,hogy ki kicsoda. Ha lehetõség lenne rá utólag is meg lehetne változtatni a besorolást, így ha valaki késõbb jön rá, hogy Õ mégis csak kereskedõ, javíthatna (a megítélésén is).
Üdv mindenkinek
.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: mishow - 2007, December 12, 09:09:07
g66d25 írta::
Idézet
T. MSZ
Sztm a regisztráció során nyilatkoztatni kellene a felhasználót, hogy magánszemély v kereskedõ és a fórumban neve mellet vagy alatt fellehetne tüntetni ezt a tényt. Így egyértelmûvé válna ,hogy ki kicsoda.


Ez is egy jó ötlet!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 12, 10:23:54
Megjegyezném, hogy a tiramisu vs. hókifli nem volt OFF :)

...ezúton vok csalódott is, mert sajnos a sütiket is egymásnak szánt provokációnak használták,pedig mi komoan gondoltuk!

/és hogy Felder megeszik egy tálca Tiramisut mindössze két alkalommal, még most sem hiszem L / ;)

Jah...és a kerik...menyire vicces az, hogy szétoffolnak gusztustalan módon egy témát,után bevágják a durcást és lelépnek. Igazi Úriemberek! Nekem már attól is elment a kedvem, hogy megnézzem mit tevékenykednek...Legalább kérne bocsánatot v. mittom én. Nem, õk meg vannak sértõdve...
Ugyan ;)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: penna - 2007, December 12, 13:06:21
g66d25 írta::
Idézet
T. MSZ
Sztm a regisztráció során nyilatkoztatni kellene a felhasználót, hogy magánszemély v kereskedõ és a fórumban neve mellet vagy alatt fellehetne tüntetni ezt a tényt. Így egyértelmûvé válna ,hogy ki kicsoda. Ha lehetõség lenne rá utólag is meg lehetne változtatni a besorolást, így ha valaki késõbb jön rá, hogy Õ mégis csak kereskedõ, javíthatna (a megítélésén is).
Üdv mindenkinek
.


Angolszász fórumok esetében a nick neve mellett állhat egy betq, ami azt jelzi, hogy (K) = KereskedQ avagy (GY) =Gyártó, de lehet (H) = Hivatásos vagy (I), mint Ipari tag, vagy bármi hasonló. Az sem lenne baj, ha a K vagy GY fórumtagoknak külön még jóvá kellene hagynia egy etikai kódexet, ami a viselkedés alapnormáira vonatkozik. Ennek lehet az alapja amit én írtam de lehet természetesen más is, érdemes valamelyik angol, ameriki fórum erre vonatkozó követelményeit lefordítani.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 12, 15:54:30
/és hogy Felder megeszik egy tálca Tiramisut mindössze két alkalommal, még most sem hiszem L / ;)
Nemsoká lesz Tiramisu!Majd felveszem neked videora ahogy betömöm a fejembe az egészet!Te kákabelü vagy azt kész! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-d00080645a59cf1a10e62b64a2a340c7.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: petimre - 2007, December 12, 16:12:54
Valami végre elkezdõdött, csak remélni tudom, hogy ezúttal jó irányban fog változni a hozzászólási modor!

Felder! De azért van különbség ám tálca, meg tálca között is!:-)

Üdv.

Imi
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 12, 16:34:37
Kb.50cmX30cm a tálca! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_flex.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: KoZo - 2007, December 12, 18:06:19
Szerintem ebbõl a topikindító/moderátor párhuzamból nagy káosz lenne. Szvsz. hagyjuk meg a moderátori jogkört annak akit ellet.
A magam részérõl pedig nagy örömmel látom a történést, még egy voks a "na végre!" mellett!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: istvan01 - 2007, December 12, 18:16:58
Kaporka.Microstudio írta::
Idézet
Tisztelt "MSZ"!

Amennyiben technikailag megoldható, akkor a topicot indító is kapjon moderátori jogkört az általa indított topicon (természetesen csakis azon,és természetesen az adminisztrátorok moderátori jogkörének megmaradása mellett).


Kaporka

Az ötlet érdekes, de ha megnézem ezt a félrecsúszott DAC topicot, amit Karr indított egy egyszerû kérdéssel, amihez utána még kétszer valami keveset hozzászólt, utána eltûnt, pontosabban olyan magasságokba és számára érdektelen más vágányokra ment, amihez nagyon valószínû már nem ért, vagy nem mert belefolyni. A kultúrálatlan viselkedést persze értékelhetné valahogy, de lenne-e hozzá bátorsága? Nem tudom.

Az viszont tény, a topic-ok 80% szanaszét megy az indító témához képest, és közben-végén átmegy tudálékos személyeskedésbe, sajnos. Ez a kulturálatlanság viszont felezi-harmadolja az aktív hozzászólókat, de a csak belátogatókat. is. Nézzétek meg az
http://forum.audiodiy.hu/
fórumot, hasonló érdeklõdési kör, és én ott az ittenihez hasonló eldurvulást még nem láttam.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 12, 21:01:07
Köszönöm az építõ hozzászólásokat!

Mint az sajnos nyilvánvalóvá vált, moderációra szükség van, de remélem  nem túl gyakran.
Az is nyilvánvaló, hogy e  feladatot egymagam nem vagyok képes ellátni, ezért várom azon fórumtagok jelentkezését, akiknek egyrészt ideje megengedi, másrészt érzik e fórumot annyira magukénak, hogy besegítenének ebben.

Kaporka ötletére magam is gondoltam, de Istvánnak igaza van, ez csak néhány topiknál lenne megvalósítható, ott viszont biztosan jól mûködne (pl. Oldhifi > Kisszabó).

A moderációhoz persze kell fórumszabályzat is, amit gyorsan pótolok.

Szerencsére a nagy többséget mindez nem érinti, mert maguktól is tudják mi az a jó modor.

OFF
Felder, várjuk a tiramisu-evõ videót :)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 12, 22:42:38
Jelentkezem moderátornak! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-034bf5241cfafe1fc1a79b3d04771444.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 13, 00:56:26
Az  Igazság Minisztérium közbelépett és kitöröltük a múltat! Itt nem szoktak veszekedni kéremszépen, sose volt rá példa... nekem rossz érzésem támad ettõl, még ha a modereálás állítólag elkerülhetetlen is. :dry:

A sok ide nem illõ hozzászólás törlésével tisztábbnak tûnik a fórum, de mivel ez a múlt meghamisítása ezért akik olyan dolgokat írtak amit talán késõbb megbántak volna (vagy szégyellték volna maguakt miatta) most fellélegezhetnek, hisz meg se történt. Nem maradt nyoma se a lebukásnak se a többi tanulságos esetnek. Kár. (bár szerintem újra fog kezdõdni)

Ez lenne a fórum lényege?
Valaki kinevezi magát bírónak és ami neki nem tetszik azt törli?
Érdekes hozzáállás.

Ha ilyen irányba haladtok tovább az lesz, hogy beszûkültök arra a pár "moderátorra" és talpnyalóra akikel közös véleményen vagytok. A kereskedõket kiüldözitek, a maradék embert meg kitörlitek, sose voltak...
Minek a különvélemény, minek a vita. Nem is értem ezt miért írom, lehet soraimmal unszipatikussá váltam, és ez se áll már itt holnap.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 13, 01:03:23
Ez a kedvenc forúmom!A többi hifis forúm kereskedöi irányitotságú és tele van hazugságokkal,kétszinüekkel és sorolhatnám!Ebben a Forúmban pont az a jó,hogy itt valoban a hifi-röl van szó és nem a minden elárasztó reklámokról!Idegesitö mikor látom ahogy egy kezdö tanácsokat kér és rögtön megrohamozzák a kereskedök mindenféle hülyeségel!Szerintem ez a forúm ne legyen olyan mint a többi!Ne engedjünk ide kereskedöket!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: roberto - 2007, December 13, 08:17:30
Szerintem Felder elmesélhetné, hogy ki, vagy mi hatott rá (talán a karmák?), ami miatt teljesen megváltozott a fórumhoz való hozzáállása, mert szerintem visszanyerte régi önmagát. Valószínûleg tapasztalatai hozzásegítenék a többieket is a moderált viselkedéshez. Az utóbbi idõben VBV sem ütközik meg senkivel, mert nincs kihívója és ez így van jól.
FELDER, csak így tovább és a végén még megint megszeretünk!!!

Üdv. Roberto
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Pecás - 2007, December 13, 08:29:08
Petr

Abban igazad van hogy ami a szülõknek és a tanároknak nem sikerült,az valszeg a moderátornak sem fog,de inkább vonuljanak vissza sértõdötten a normális emberi hangon beszélgetni nem tudó emberkék,legyen az kereskedõ,vagy csak mezei fórumtag,minthogy hadjuk nekik szétoffolni az összes topikot.
Nem tudom hogy mi ez a nagy értetlenség a részedrõl,114 hozzászólásod alkalmával te még nem találkoztál szétbarmolt topikokkal,és ha találkoztál akkor szerinted ez így jó ahogy van?
Én sem örülök neki elhiheted,szomorú azt látni hogy az egyébként a "való világban" gondolom normális emberek,itt a fórumon külömbözõ álarcok mögé bújva milyen idióta módon tudnak viselkedni.Sajnos itt már nem viták folytak mint ahogy említetted,hanem az értelmes embereket a hozzászólásoktól elriasztó,üzleti és egyéb érdekek miatt elkövetett szánalmas személyeskedések.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 13, 08:46:18
Petr írta::
Idézet
Az  Igazság Minisztérium közbelépett és kitöröltük a múltat! Itt nem szoktak veszekedni kéremszépen, sose volt rá példa... nekem rossz érzésem támad ettõl, még ha a modereálás állítólag elkerülhetetlen is. :dry:

A sok ide nem illõ hozzászólás törlésével tisztábbnak tûnik a fórum, de mivel ez a múlt meghamisítása ezért akik olyan dolgokat írtak amit talán késõbb megbántak volna (vagy szégyellték volna maguakt miatta) most fellélegezhetnek, hisz meg se történt. Nem maradt nyoma se a lebukásnak se a többi tanulságos esetnek. Kár. (bár szerintem újra fog kezdõdni)

Ez lenne a fórum lényege?
Valaki kinevezi magát bírónak és ami neki nem tetszik azt törli?
Érdekes hozzáállás.

Ha ilyen irányba haladtok tovább az lesz, hogy beszûkültök arra a pár "moderátorra" és talpnyalóra akikel közös véleményen vagytok. A kereskedõket kiüldözitek, a maradék embert meg kitörlitek, sose voltak...
Minek a különvélemény, minek a vita. Nem is értem ezt miért írom, lehet soraimmal unszipatikussá váltam, és ez se áll már itt holnap.


Igen, látom szeretsz vitatkozni, és azt is szereted, ha igazad van. Ez még nem probléma, ha a vita nem megy át sértegetésbe, trágár hangnembe. Elismerem, vannak, akiket ez szórakoztat - mint mikor a verekedõket körülállják és bíztatják - viszont a HFP elveivel ellentétes. És ez a HFP fórum. Szerencsére nem az egyetlen, így aki ebben nem ért egyet velünk, az talál más fórumot, akár moderálatlant is.

A törlésrõl:
Magam is úgy vélekedtem , hogy maradjon tanulságképpen, de vannak határok.
Ha valaki beleolvas a DAC topicba, mert érdekli a téma, szerintem nem zsidózásra kíváncsi, arra ott a kurucinfo. NEM KÜLÖNVÉLEMÉNYT TÖRÖLTEM, ne ferdíts légyszíves.

A kereskedõkrõl:
Nekik is helyük van a fórumon, nyilván Õk a leginkább informáltak termékeikkel kapcsolatban. Ha figyelmesebben olvasnál, lejött volna neked is, de most elismétlem. Azzal nem értünk egyet, hogy látszólag mezei felhasználóként manipulálják a fórumozókat, ill. reklám céljára használják azt. Ez nem etikus, és véleményemmel korántsem vagyok egyedül. Koscsó Úr "Penna" néven regisztrált - ami nehezen félreérthetõ - és mûvelt ember lévén mindvégig értékes hozzászólásokkal volt jelen. "Érdekes", hogy épp egy kamu nick mögé bújt kereskedõ támadta, rágalmazta tûrhetetlen módon.
Miért is kárhoztatnám a DAC-okra kíváncsi olvasókat ennek "élvezetére"? Ha a sárdobálásban leled örömöd, ígérem, neked mindig elküldöm a kitörölt "szaftos" részeket, de engedd meg, hogy ezzel a többséget ne terheljem.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 13, 11:16:56
Üdv Kedves Urakok!

Nya...most én nem vitatkozni szeretnék, csak egy gondolat a moderáláshoz.

Nem is naon ecsetelném...sztm ha valaki nem tartja magát alkalmasnak az emberi normák betartásához, valszeg alkalmasabb SZÁNTANI!!!

A pillanat szüleménye volt...bocsi :)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 13, 11:23:49
MSZ írta::
Idézet
Petr írta::
Idézet
Az  Igazság Minisztérium közbelépett és kitöröltük a múltat! Itt nem szoktak veszekedni kéremszépen, sose volt rá példa... nekem rossz érzésem támad ettõl, még ha a modereálás állítólag elkerülhetetlen is. :dry:

A sok ide nem illõ hozzászólás törlésével tisztábbnak tûnik a fórum, de mivel ez a múlt meghamisítása ezért akik olyan dolgokat írtak amit talán késõbb megbántak volna (vagy szégyellték volna maguakt miatta) most fellélegezhetnek, hisz meg se történt. Nem maradt nyoma se a lebukásnak se a többi tanulságos esetnek. Kár. (bár szerintem újra fog kezdõdni)

Ez lenne a fórum lényege?
Valaki kinevezi magát bírónak és ami neki nem tetszik azt törli?
Érdekes hozzáállás.

Ha ilyen irányba haladtok tovább az lesz, hogy beszûkültök arra a pár "moderátorra" és talpnyalóra akikel közös véleményen vagytok. A kereskedõket kiüldözitek, a maradék embert meg kitörlitek, sose voltak...
Minek a különvélemény, minek a vita. Nem is értem ezt miért írom, lehet soraimmal unszipatikussá váltam, és ez se áll már itt holnap.


Igen, látom szeretsz vitatkozni, és azt is szereted, ha igazad van. Ez még nem probléma, ha a vita nem megy át sértegetésbe, trágár hangnembe. Elismerem, vannak, akiket ez szórakoztat - mint mikor a verekedõket körülállják és bíztatják - viszont a HFP elveivel ellentétes. És ez a HFP fórum. Szerencsére nem az egyetlen, így aki ebben nem ért egyet velünk, az talál más fórumot, akár moderálatlant is.

A törlésrõl:
Magam is úgy vélekedtem , hogy maradjon tanulságképpen, de vannak határok.
Ha valaki beleolvas a DAC topicba, mert érdekli a téma, szerintem nem zsidózásra kíváncsi, arra ott a kurucinfo. NEM KÜLÖNVÉLEMÉNYT TÖRÖLTEM, ne ferdíts légyszíves.

A kereskedõkrõl:
Nekik is helyük van a fórumon, nyilván Õk a leginkább informáltak termékeikkel kapcsolatban. Ha figyelmesebben olvasnál, lejött volna neked is, de most elismétlem. Azzal nem értünk egyet, hogy látszólag mezei felhasználóként manipulálják a fórumozókat, ill. reklám céljára használják azt. Ez nem etikus, és véleményemmel korántsem vagyok egyedül. Koscsó Úr "Penna" néven regisztrált - ami nehezen félreérthetõ - és mûvelt ember lévén mindvégig értékes hozzászólásokkal volt jelen. "Érdekes", hogy épp egy kamu nick mögé bújt kereskedõ támadta, rágalmazta tûrhetetlen módon.
Miért is kárhoztatnám a DAC-okra kíváncsi olvasókat ennek "élvezetére"? Ha a sárdobálásban leled örömöd, ígérem, neked mindig elküldöm a kitörölt "szaftos" részeket, de engedd meg, hogy ezzel a többséget ne terheljem.


Látod pont errõl a mentalitásról beszélek. Aki más véleményen van az kötekedõ bunkó. El se olvastad figyelmesen mit írtam. Engem is visszataszít ez a magatartás, de ha folyton visszacsináljátok (vagy pontosabban visszacsinálod) amit mások írnak akkor az egész fórumnak semmi értelme.

Amit írsz a kereskedõkrõl például, mondhatnám, hogy nem igaz, mert nincs bizonyíték sehol se a fórumon... erre gondolok, nem arra, hogy nekem küld el a szaftos részleteket, ne ferdíts légyszíves.

Nem mondtam, hogy csak nekem lehet igazam, attól, hogy egy-két ember kiszemelt magának és muszáj velük vitáznom neked ez jön le? Annyira nem írok hülyeségeket, vagy igen? Bár nem tudom a megoldást erre a problémára, csak le akartam írni, hogy szerintem ez egy rossz húzás volt.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 13, 11:56:15
Félreértések elkerülése véget:

MSZ:
törlésrõl:

NEM KÜLÖNVÉLEMÉNYT TÖRÖLTEM, ne ferdíts légyszíves.

Petr:
Látod pont errõl a mentalitásról beszélek. Aki más véleményen van az kötekedõ bunkó.

Kedves Petr!
...valamit félreérthettél :dry: Más véleményét mindannyiunk tiszteletben tartja. Szó sincs törlésrõl...csak a xarakodást kívánjuk mellõzni. Én spec mellette szavazom! Bohóckodjon máshol az illetõ!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 13, 14:08:37
Arcus:
"Más véleményét mindannyiunk tiszteletben tartja."

Ez egy elég utópisztikus mondat. Ha valaki nem igaz dolgot ír le, (mondjuk most a legutóbbi DAC-os incidens) akkor azt tiszteletben kell tartani? Nemhinném, hogy ha még ez is lenne a cél ez megvalósítható. Fõleg nem az összes fórumozóra nézve.

Most meghúzza magát mindenki, de kíváncsi vagyok 1-2 hónap múlva újra fog-e indulni ez az egész. Nem fikázásképp írom, de pl. itt vagy más fórumokon amikor a vébévé valakivel "összecsap" utánna elszégyelli magát és lelép 1-2 hónapra, aztán visszajön.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 13, 15:25:25
Szerintem is törölni kell a nem a topic támájához tartozó dolgokat!Mert elég idegesittö ha témával kapcsolatos dolgokról szeretnék olvasni és csak a hülyeséget látom!Az olyan kereskedöket vagy bárkit aki túlzásba viszi a dolgokat mint Bigi vagy VBV azokat meg kitiltani!Nickváltos kereskedöt aki úgy probálja ajánlani/reklámozni a cuccait szintén kitiltani!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 13, 16:49:01
Petr írta::
Idézet
Arcus:
"Más véleményét mindannyiunk tiszteletben tartja."

Ez egy elég utópisztikus mondat. Ha valaki nem igaz dolgot ír le, (mondjuk most a legutóbbi DAC-os incidens) akkor azt tiszteletben kell tartani?

pill...elõször is/ nem utópisztikus,hanem normális
        másodszor/ ha nem igaz dolgot ír az illetõ,még nem ok a trágár viselkedésére. Nem ua.


Konk.:
/az,hogy még egyik fél sem kért ezidáig bocsánatot a forumtársaitól, csak a sebeit nyalogatja, ez az igazán ciki...nem csak akkor kell nagyokat mondani, amikor becsmérelik egymást v. a saját oldalukon fogadják a vendégeket. A másét pedig taccsra vágják nyugodt szívvel, oszt utána xarnak rá...Kívánok nekik hasonló élményeket :angry: /
Cím: Vá: Moderációk
Írta: KisMarci - 2007, December 13, 23:38:54
MSZ írta::
Idézet
Petr írta::
Idézet
Az  Igazság Minisztérium közbelépett és kitöröltük a múltat! Itt nem szoktak veszekedni kéremszépen, sose volt rá példa... nekem rossz érzésem támad ettõl, még ha a modereálás állítólag elkerülhetetlen is. :dry:

A sok ide nem illõ hozzászólás törlésével tisztábbnak tûnik a fórum, de mivel ez a múlt meghamisítása ezért akik olyan dolgokat írtak amit talán késõbb megbántak volna (vagy szégyellték volna maguakt miatta) most fellélegezhetnek, hisz meg se történt. Nem maradt nyoma se a lebukásnak se a többi tanulságos esetnek. Kár. (bár szerintem újra fog kezdõdni)

Ez lenne a fórum lényege?
Valaki kinevezi magát bírónak és ami neki nem tetszik azt törli?
Érdekes hozzáállás.

Ha ilyen irányba haladtok tovább az lesz, hogy beszûkültök arra a pár "moderátorra" és talpnyalóra akikel közös véleményen vagytok. A kereskedõket kiüldözitek, a maradék embert meg kitörlitek, sose voltak...
Minek a különvélemény, minek a vita. Nem is értem ezt miért írom, lehet soraimmal unszipatikussá váltam, és ez se áll már itt holnap.


Igen, látom szeretsz vitatkozni, és azt is szereted, ha igazad van. Ez még nem probléma, ha a vita nem megy át sértegetésbe, trágár hangnembe. Elismerem, vannak, akiket ez szórakoztat - mint mikor a verekedõket körülállják és bíztatják - viszont a HFP elveivel ellentétes. És ez a HFP fórum. Szerencsére nem az egyetlen, így aki ebben nem ért egyet velünk, az talál más fórumot, akár moderálatlant is.

A törlésrõl:
Magam is úgy vélekedtem , hogy maradjon tanulságképpen, de vannak határok.
Ha valaki beleolvas a DAC topicba, mert érdekli a téma, szerintem nem zsidózásra kíváncsi, arra ott a kurucinfo. NEM KÜLÖNVÉLEMÉNYT TÖRÖLTEM, ne ferdíts légyszíves.

A kereskedõkrõl:
Nekik is helyük van a fórumon, nyilván Õk a leginkább informáltak termékeikkel kapcsolatban. Ha figyelmesebben olvasnál, lejött volna neked is, de most elismétlem. Azzal nem értünk egyet, hogy látszólag mezei felhasználóként manipulálják a fórumozókat, ill. reklám céljára használják azt. Ez nem etikus, és véleményemmel korántsem vagyok egyedül. Koscsó Úr "Penna" néven regisztrált - ami nehezen félreérthetõ - és mûvelt ember lévén mindvégig értékes hozzászólásokkal volt jelen. "Érdekes", hogy épp egy kamu nick mögé bújt kereskedõ támadta, rágalmazta tûrhetetlen módon.
Miért is kárhoztatnám a DAC-okra kíváncsi olvasókat ennek "élvezetére"? Ha a sárdobálásban leled örömöd, ígérem, neked mindig elküldöm a kitörölt "szaftos" részeket, de engedd meg, hogy ezzel a többséget ne terheljem.


Látom sikerült idõben "kiszállnom" , vagy nem is olvasni olyan topicokat, melyek nem arról szóltak/szólnak, mire szánták õket. Ezért lehet, hogy nem is kellene most és itt szólnom, de tényleg meglepõ, hogy MSZ - ilyen hevesen léptél fel Petr-el szemben. (Valószínûleg nem ismerem az elõzményeket.)
Sajnálom MSZ, ha nem lenne idõd az összes topicot moderálni, (bár ezek szerint csak 1-2-nek lenne rá szüksége,) de le kell szögeznem: másnak nem fogadnám el szó nélkül a moderálást, csak maguknak a létrehozóknak, üzemeltetõknek, szerkesztõknek a részérõl.
Ez nem egyfajta "öncélú kiskirályság" preferálása a "demokráciával" szemben (és mindez levetítve csak most és csak ide), hanem annak a nézõpontnak/világnézetnek (akárminek is hívják) hallgatólagos elfogadása, amit a létrehozók képviselnek. Ha nem tetszene, nem erre a fórumra járnék tájékozódni.  Viszont ide járok és ezzel fogadom el azokat kimondatlan szabályokat, amiket ti alkottatok és amik - ezek szerint - valahol egyeznek az én nézeteimmel is. Sajnálom ha ez a fórum is a felé az "amerikai" tendencia felé haladna, hogy mindent konkrétan le kell szabályozni és ami nem írásban (törvényileg) tiltott, azt mind szabad, függetlenül az emberi erkölcsöktõl.


Röviden:

1. Szükségesnek tartom a moderálást, de csak az oldal létrehozói/üzemeltetõi által.

2. Nem tartom hasznosnak a fórum "írott" szabályozását. (Lásd: az "íratlan" szabályok és a létrehozók/üzemeltetõl szándékainak elfogadása)

3. Egyet értek Penna azon javaslatával, miszerint jelezni kellene a felhasználó neve mellett az elhivatottságát is.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 14, 14:54:06
FELDER írta::
Idézet
Szerintem is törölni kell a nem a topic támájához tartozó dolgokat!Mert elég idegesittö ha témával kapcsolatos dolgokról szeretnék olvasni és csak a hülyeséget látom!Az olyan kereskedöket vagy bárkit aki túlzásba viszi a dolgokat mint Bigi vagy VBV azokat meg kitiltani!Nickváltos kereskedöt aki úgy probálja ajánlani/reklámozni a cuccait szintén kitiltani!


Jujujujujjj ezek nagyon kétélû kijelentések. gondolkodtál volna... :)

Hány hozzászólásod is maradna a 800-ból ha az idegesítõ, témával nem kapcsolatos hozzászólásaidat törölnék? :)

Ami viszont a legröhejesebb, ahogy elõadod, hogy te (mint kultúrált, mûvelt ember) feljössz ide tudást magadbaszívni és hát a fene egye meg csak hülyeséget látsz... talán bosszankodva még meg is jegyzed magadnak, hogy nahát ez a felder micsoda ostoba ember lehet, és mi értelme ennek a sok buta hozzászólásnak... :lol:

U.i.: Egymás után 3 mondatodban 3x szerepel a dolgokat szó... :) kúltúra!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 14, 16:43:26
Petr, õszintén!

Létezik olyan "dolog" amivel egyetértesz? Tényleg csak kiváncsi vok...Idéz valamit kérlek, amire idáig rábólintottál! ;)
Folyamatosan kontrázol, ne csak a labdát passzold vissza! Szívesen meghallgatnánk a javaslatod a témát illetõen, oszt akko mi is elmondanánk mi is az amit rosszul ítélsz meg. Ha nincs ien, akkor inkább ezen törd a fejed, ne a más szavait forgasd ki kérlek!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 14, 17:01:23
Petr Tiltva!!!Van még kérdés?:laugh:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: istvan01 - 2007, December 14, 17:04:39
Ahogy Szabolcs elindította a közvélemény kutatást a moderációról, nekem már akkor gondolatom volt, a társaság ez ügyben is képes lesz egymásnak feszülni, harcolni, DAColni egymással, s a végén összeveszni. A sejtésem biztos nem válik valóra, mert nincs itt VBV, laposvas, Bigi, Penna, de lehet hogy nélkülük is menni fog? Ha nincs adrenalin akkor nincs is érdeklõdés? Most olyan 1/3-ad úton jár a moderáció topic a teljes kifejlethez.

Hogy én is hozzáfûzzek még valamit. Olyan hogy teljes szabadság és demokrácia nincsen, azt a filozófusok anarchiának nevezik. A vélemények szabadágához is el kell fogadni néhány írott és íratlan szabályt, ahogy a civil életben is.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 14, 17:40:52
Sejtettem, hogy errõl az oldalról közelíted meg a kérést Kedves istván01!
Pedig csak arra vok kiváncsi, Petrnek mien ötlete van a moderálatlan hozzászólások és a témához nem illõ megjegyzések megelõzésére.
Az elõzõ javaslatok nyílván nem jók...ha más nem,a helyesírási hibák minõsítették a gondolatot.
Halljunk akkor egy elfogadható alternatívát tõle is! kivi vaok ;)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: istvan01 - 2007, December 14, 18:18:44
Arcus írta::
Idézet
Sejtettem, hogy errõl az oldalról közelíted meg a kérést Kedves istván01!
Pedig csak arra vok kiváncsi, Petrnek mien ötlete van a moderálatlan hozzászólások és a témához nem illõ megjegyzések megelõzésére.
Az elõzõ javaslatok nyílván nem jók...ha más nem,a helyesírási hibák minõsítették a gondolatot.
Halljunk akkor egy elfogadható alternatívát tõle is! kivi vaok ;)


Legyen itt példa a helyesírás, meg a stílus. Mindkét dolgot tanítják, ki milyen szintre jut el, mennyire tartja fontosnak, meg késõbb is lehet benne fejlõdni. Azt nem érdemes elvárni, hogy aki egyáltalán megszólal, az közelítse Arany János szó és gondolatválasztékának legalább a 20%-t, anélkül is közölni képes mondandóját, meg is értjük. A mögöttes szándék és mondanivaló az sokkal fontosabb. Nekem is elég furcsa volt Bigi magaáltal kreált újmagyar stílusa (de ez nem példanélküli, az SMS és Internet ebbe az irányba viszi a nyelvünket).

Engem ezek nem zavarnak, bele fér a tolerancia határomba, mint ahogy nem zavar a fülbe-orba-hasba&. egyébb helyeken megjelenõ testékszerek, amit magam nem tennék fel, de egy stílust divatot mutat. Késõbb ki lehet szedni, ezzel szemben a tetkókat már nem. Szóval ezek a dolgok maradjanak az indivídumon belül, magán ügy, viszont a környezetre ne kényszerítsen semmit, én elfogadom a másságát, õ is fogadja el a többiek másságát, valami közös azért mindig marad és lesz. Máris eljutottunk a toleranci és békés együttmûködés határához.

Tudom, a helyesírás kérdést nem nekem tetted fel, de azért ennyit én is hozzáteszek.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 14, 18:42:14
Osztom a véleményed, hasonlóképp gondolom magam is...

Türelmetlenül várom Petr kollega építõ javaslatait!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 14, 19:46:50
Arcus írta::
Idézet
Osztom a véleményed, hasonlóképp gondolom magam is...

Türelmetlenül várom Petr kollega építõ javaslatait!


Na igen... türelmetlen vagy. Majd kinövöd... egyszer.

Egyetértõ válaszom van, nem is egy, nem is olyan régrõl, látom nagyon izgat, nem rontom el a keresés és megtalálás örömét. ;)

Leírtam errõl a témáról gondolataimat, ne csak az elsõ mondatot olvasd el, haladj tovább.
Ennek a portálnak nem én vagyok a tulajdonosa ill. a moderátora. Leírtam, hogy szerintem mi volt miért helytelen. Egy szóval se írtam, hogy tudom a megoldást (sõt) és nem is fogok ennek a kitalálásával egy percet se tölteni, mert ez nem az én problémám/feladatom (szerencsére).

Ha mindenképpen a javaslatomra vagy kíváncsi, sztem alapvetõen az emberekkel van a probléma pl velem is és khmm veled is (pl ez a legutolsó agitálásod), ez azt jelenti, hogy más oldalról kellene megközelíteni a problémát.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 14, 19:51:04
FELDER írta::
Idézet
Petr Tiltva!!!Van még kérdés?:laugh:


Ismét egy fölösleges, buta hozzászólás... gratulálok! Nem kellett sokáig várni, hogy megcáfold magad.

Ennyi vagy.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 14, 19:59:34
Petr írta::
Idézet
FELDER írta::
Idézet
Petr Tiltva!!!Van még kérdés?:laugh:


Ismét egy fölösleges, buta hozzászólás... gratulálok! Nem kellett sokáig várni, hogy megcáfold magad.

Ennyi vagy.

Huzzál már innen!Senki se szeret! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-4de66e11051f43125adc3a0017c6fd6a.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 14, 21:09:49
Kedves Petr!

Ha hiszed, ha nem, egyáltalán nincs szándékomban megbántani. Aljaj...attól már messze járok, hogy a tisztelt fórumtársaim fárasszam a hét egyik legkellemesebb eséjén. :)  Én szégyellem magam, ha így jött volna le... De! Ha egy kicsit is érdekel az agitálásom célja, te olvasod vissza a hozzászólásaidat és vonod le a következtetést a kiváltott reakcióimról.

Továbbra is Õszinte Tisztelettel!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: bigdewil - 2007, December 14, 23:20:50
.................................................


Szwsz ezt is törlik, igaze Sz?;)

Igaz bizony!
msz
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 14, 23:59:09
Bigi, hagyd már... Egy "BOCS"-ra nem vagy képes... Ezek után, szerinted menyire érdekel a véleményed? Mire gondoltál, leseggelünk mert az uraság dobott egy-két csontot a kutyáknak... el vagy tévedve!
Mi is tiszteletben tartottuk a hozzászólásaitokat, ti pedig hálából szétvágtok egy fórumot. Mirõl beszélünk? Ne magyarázd már meg, ki mit tehet, mert csak olaj a tûzre. Báár...tõlem azt csinálsz amit akarsz...

...igazán sajnálom egyébként a történteket :dry:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 15, 00:08:34
Bigi!Te kis p...!Odaát Béla fórumon szexuális segédeszközöket linkelget a csevegöbe a betegje!Az ám a probléma ha már arra van szükséged! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-1667899698733f77c5976e8cb83f055e.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 15, 00:10:18
MSZ írta::
Idézet
A "DAC" topic személyeskedõ, sértegetõ hangnemû hozzászólásai, és az ehhez kapcsolódó offtopic vonal (tiramisu vs hókifli, valamint a VBV saját reklám) eltávolítva.
Laposvas és bigdewil felhasználók ennek kapcsán törölve.

Esetleges további észrevételeket magánban fogadok.


Nahát.... Pedig azt hittem MSZ uralja a szitut. (vagy ezt magánba kellett volna?)

Ha ez itt bigdevil... akkor lehet valaki mást töröltél? UPSZ! :laugh:

Vagy lehet, hogy beigazolódik az amit írtam, és amiért lehurrogtatok...
(Abba kéne hagynom a kárálást, még a végén tényleg beteljesül.)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 15, 00:33:03
...ha újraéled a buli esküszöm könnyesre röhögöm magam :silly:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: KisMarci - 2007, December 15, 08:27:05
Hát ez már tényleg megdöbbentõ, ami itt folyik!

Egyszer már Felder miatt abbahagytam az egész fórum olvasását majd\' másfél hónapra, kedves x, w, q és egyéb magyar betûket használó írászavaros kollega hozzászólásait egyszerûen átugrom, de hogy lassan a többi hozzászólás is értelmetlen legyen...
Cím: Vá: Moderációk
Írta: bigdewil - 2007, December 15, 08:32:54
Arcus írta::
Idézet
Bigi, hagyd már... Egy "BOCS"-ra nem vagy képes... Ezek után, szerinted menyire érdekel a véleményed? Mire gondoltál, leseggelünk mert az uraság dobott egy-két csontot a kutyáknak... el vagy tévedve!
Mi is tiszteletben tartottuk a hozzászólásaitokat, ti pedig hálából szétvágtok egy fórumot. Mirõl beszélünk? Ne magyarázd már meg, ki mit tehet, mert csak olaj a tûzre. Báár...tõlem azt csinálsz amit akarsz...

...igazán sajnálom egyébként a történteket :dry:


Bocsot kérjen az, aki egy másik forumon történteket ide citálta és habár a bigdewil nick itt már éwek ota nem xerepelt, mégis ezen nick ellen kardoskodott.
Towábbmenwe ezen nicket kötött öxxe egy itt léwö cégnéwwel.
Azaz elköwetett egy hitelrontást, amiért bármikor beperelhetö.

Ezek után milyen bocs-ot wárx tölem, pixkosul nem értem!

T. Felder ur!

Mégegy huzása wan. Utána becsületsértési perben lex réxe, elhiheti...

Ja kis adalék az uraknak, h ki wádolgat kit és ki csusztatgat hol.

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11167

Ezt még nem törölték.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 15, 09:09:02
bigdewil írta::
Idézet
Bocsot kérjen az, aki egy másik forumon történteket ide citálta és habár a bigdewil nick itt már éwek ota nem xerepelt, mégis ezen nick ellen kardoskodott. Towábbmenwe ezen nicket kötött öxxe egy itt léwö cégnéwwel. Azaz elköwetett egy hitelrontást, amiért bármikor beperelhetö.

Ezek után milyen bocs-ot wárx tölem, pixkosul nem értem!


Senki ne dõljön be ennek!

Amelyik kutya ugat az nem harap. A perrel fenyegetõzés nagyon silány álláspont. Fogalmad sincs, kit fogsz feljelenteni, hol és milyen alapon. Nézz utánna, hogy jogilag milyen következményekkel jár a becsületsértés, aztán, hogy mi számít annak.

Mindenek elõtt azonban szögezzük le, hogy neked nincs is becsületed ezért az egész tárgytalan. :blush:

Vigyázz a berögzõdésekkel nehogy a bíróságra is x-ekkel meg w-vel írt xöweget adj majd be? :laugh:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: istvan01 - 2007, December 15, 09:43:10
Hajrá fiúk, tegnap még csak 33%-nál jártunk, ma 40%, 5 nap múlva meg mehet mindenki a bíróságra, vagy Szabolcs törli az egész topicot.

Egyébként meg a magyar az általában kocsmába szeret járni, a kocsma meg nem kocsma egy kis verekedés nélkül, ez a fórum is már erõsen kocsmaszagú. Bigi, te híres borszakértõ vagy, nem te vagy a kocsma-hangadója?
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 15, 10:03:24
Tessék, nem töltöm az estémet a gép elõtt, és ismét itt tartunk.
Bigdewil kolléga perel :laugh:  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ami az Õ nickjén az elmúlt években "lement" különbözõ fórumokon, az döbbenet.
Szvsz helyében inkább elsüllyednék.

Senkit sem áltatok, nem tudom megakadályozni, hogy "Big úr" akármilyen néven újraregeljen, csak ha lezárom a regisztrációt.

Egy módon szabadulhatunk meg a hozzá hasonló kötekedõktõl: NEM KELL REAGÁLNI AZ ÍRÁSAIKRA.
Amint észreveszem, törlöm, de nem fogok 24 órában a gép elõtt ülni.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: mishow - 2007, December 15, 10:40:46
Mint már mondtam, a témához a topic kialakult színvonala miatt nem kívánok többet érdemben hozzászólni.

Arra viszont szeretném jóindulatúlag figyelmeztetni az egész társaságot, hogy a fentebb leírtak bõségesen kimerítik a személyiségi jogok megsértésének PTK és a becsületséértés BTK szerinti törvényi tényállásait.
A fórumra beírók valós természetes személyek, még ha itt nick néven szerepelnek is, és a bíróság felhívására a fórum kezelõjének kötelessége a regisztrációs adatokat kiadni.
A "tisztelt" fórumozók tehát igenis azonosíthatók, felelõsséégre vonhatók, és a fentiek alapján lenne is miért!
Ezt tessék átgondolni, mielõtt bárki bárkire bármit írogat!

Legjobb lenne befejezni, és én a részemrõl ezen hozzászólásom után ezen és a DAC topicon meg is teszem.

A fentieket mindenki megkérdezheti saját ügyvéd barátjától is, de 20 éves jogi prakszisom alapján csodálkoznék, ha a kollégák mást mondanának. Különösen ajánlom a moderátor számára, hogy konzultáljon internet jogban járatos szakemberrel, mert a fentiekbõl még neki is származhatnak jogi problémái.

Fórumtársi üdvözlettel:

Dr.Kobela Mihály
(mishow)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: penna - 2007, December 15, 11:17:03
bigdewil írta::
Idézet
Arcus írta::
Idézet
Bigi, hagyd már... Egy "BOCS"-ra nem vagy képes... Ezek után, szerinted menyire érdekel a véleményed? Mire gondoltál, leseggelünk mert az uraság dobott egy-két csontot a kutyáknak... el vagy tévedve!
Mi is tiszteletben tartottuk a hozzászólásaitokat, ti pedig hálából szétvágtok egy fórumot. Mirõl beszélünk? Ne magyarázd már meg, ki mit tehet, mert csak olaj a tûzre. Báár...tõlem azt csinálsz amit akarsz...

...igazán sajnálom egyébként a történteket :dry:


Bocsot kérjen az, aki egy másik forumon történteket ide citálta és habár a bigdewil nick itt már éwek ota nem xerepelt, mégis ezen nick ellen kardoskodott.
Towábbmenwe ezen nicket kötött öxxe egy itt léwö cégnéwwel.
Azaz elköwetett egy hitelrontást, amiért bármikor beperelhetö.

Ezek után milyen bocs-ot wárx tölem, pixkosul nem értem!

T. Felder ur!

Mégegy huzása wan. Utána becsületsértési perben lex réxe, elhiheti...

Ja kis adalék az uraknak, h ki wádolgat kit és ki csusztatgat hol.

[url]http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11167[/url]

Ezt még nem törölték.Unalmas vagy de tényleg. Le kellene állnod most már és tényleg elnézést kérni a viselkedésért.

Csak abba kellene már hagyni a csapkodást ide-oda, az iszap olyan, hogy minél jobban kapálózik valaki annál mélyebbre merül. A berakott linknek VBV nem fog örülni azt hiszem, mert az ottani történetek róla szólnak és nem másról :)  

Aztán meg akinek vaj van a fején, az ne menjen a napra:

1.  ha gondolod akkor megkeresem azt a tavaszi hozzászólásodat a hificity-rQl, amiben azt ecseteled, hogy EGY MÁSIK FÓRUMON a moderátorok az én kérésemnek megfelelQen azt törölnek, akit jónak gondolod, amit én erQs hangon kértem ki magamnak, mind tökéletesen hazug állítást. Még egyszer írom, hogy jól látható legyen: az indexes fájdalmaidat a hificity-n mesélted el. Nem az indexen, ahol történt az eset, hanem a hificity-n vagyis EGY MÁSIK FÓRUMON.

2. Na most mivel itt is törölték a hozzászólásaidat, akkor ennek megfelelQen az itteni moderátor is az én utasításaimnak tesz eleget vagy egyszerqen csak nem tolerálhatóak a hozzászólásaid néha?  Az AVX-en is figyelmeztettek TÉGED, amikor azt írtad nekem, hogy: köcsög, hazudozó vagyok, mindezt egy magán email tartalmának a közlésére hivatkozva, és a magán emailt is szó szerint közzétéve (ami mellesleg konkrétan akár bqncselekmény is lehetne). Arról már nem is beszélek, hogy az indexen is a "nemgoj"-ozásért is törölték a hozzászólásaid egy részét, meg még sok másért. Nem sorolom tovább a hozzászólásaidat követQ eseményeket, mert már én is unom, és akkor mások mennyire unhatják....

3. Ezért hát érdemes lenne végre magadba nézni és nem másokban meg vélt összeesküvésekben keresni a hibát.

4.  Kijelentenéd egyértelmqen hogy az alábbi nickek egyike sem te vagy, mert ezirányú tiltakozást eddig még nem láttunk:
kolompár noé, macikaki, emerkinga, laposvas.


5. Még valami: az említett AVX-es fórumon ki a moderátor? Ki az, aki törli a hozzászólásokat tucatszámra? Nem más bizony, maga a topikgazda gyártó. A (kézzel vezérelt) demokrácia jegyében.Elnézést kérek mindenkitQl,hogy megint ezzel kell foglalkozni.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: penna - 2007, December 15, 11:44:45
mishow írta::
Idézet
Mint már mondtam, a témához a topic kialakult színvonala miatt nem kívánok többet érdemben hozzászólni.

Arra viszont szeretném jóindulatúlag figyelmeztetni az egész társaságot, hogy a fentebb leírtak bõségesen kimerítik a személyiségi jogok megsértésének PTK és a becsületséértés BTK szerinti törvényi tényállásait.
A fórumra beírók valós természetes személyek, még ha itt nick néven szerepelnek is, és a bíróság felhívására a fórum kezelõjének kötelessége a regisztrációs adatokat kiadni.
A "tisztelt" fórumozók tehát igenis azonosíthatók, felelõsséégre vonhatók, és a fentiek alapján lenne is miért!
Ezt tessék átgondolni, mielõtt bárki bárkire bármit írogat!

Legjobb lenne befejezni, és én a részemrõl ezen hozzászólásom után ezen és a DAC topicon meg is teszem.

A fentieket mindenki megkérdezheti saját ügyvéd barátjától is, de 20 éves jogi prakszisom alapján csodálkoznék, ha a kollégák mást mondanának. Különösen ajánlom a moderátor számára, hogy konzultáljon internet jogban járatos szakemberrel, mert a fentiekbõl még neki is származhatnak jogi problémái.

Fórumtársi üdvözlettel:

Dr.Kobela Mihály
(mishow)


Tisztelt Kobela Úr,


nagyon fontos hozzászólás, érdemes megjegyezni.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: penna - 2007, December 15, 11:46:40
MSZ:

látom megjelent a nevem mellett a "Forgalmazó" jelzés, hálás köszönet, hogy el lett fogadva a javaslatom.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 15, 14:33:54
penna írta::
Idézet
mishow írta::
Idézet
Mint már mondtam, a témához a topic kialakult színvonala miatt nem kívánok többet érdemben hozzászólni.

Arra viszont szeretném jóindulatúlag figyelmeztetni az egész társaságot, hogy a fentebb leírtak bõségesen kimerítik a személyiségi jogok megsértésének PTK és a becsületséértés BTK szerinti törvényi tényállásait.
A fórumra beírók valós természetes személyek, még ha itt nick néven szerepelnek is, és a bíróság felhívására a fórum kezelõjének kötelessége a regisztrációs adatokat kiadni.
A "tisztelt" fórumozók tehát igenis azonosíthatók, felelõsséégre vonhatók, és a fentiek alapján lenne is miért!
Ezt tessék átgondolni, mielõtt bárki bárkire bármit írogat!

Legjobb lenne befejezni, és én a részemrõl ezen hozzászólásom után ezen és a DAC topicon meg is teszem.

A fentieket mindenki megkérdezheti saját ügyvéd barátjától is, de 20 éves jogi prakszisom alapján csodálkoznék, ha a kollégák mást mondanának. Különösen ajánlom a moderátor számára, hogy konzultáljon internet jogban járatos szakemberrel, mert a fentiekbõl még neki is származhatnak jogi problémái.

Fórumtársi üdvözlettel:

Dr.Kobela Mihály
(mishow)


Tisztelt Kobela Úr,


nagyon fontos hozzászólás, érdemes megjegyezni.


Tisztelt doktor úr (ill. Koscsó úr),

Ez egy komolytalan hozzászólás, nem érdemes megjegyezni. Miért?

Nyomozza le kérem doktor úr, a címemet, nevemet és küldje el az e-mail címemre. Ha ez sikerül egyetértek mindenben.

Ha kamu nick-ek szaporodnak el, az azt jelenti, hogy ingyenes e-mail-el és hamis névvel regisztrálnak. De akinek esze van és nem akar spamot (pert:laugh: ) az is ingyenes e-mailre regisztrál. Senki nem fog itt senkit se beperelni, nem is tudna.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 15, 15:27:20
Petr írta:
Idézet
Ha kamu nick-ek szaporodnak el, az azt jelenti, hogy ingyenes e-mail-el és hamis névvel regisztrálnak. De akinek esze van és nem akar spamot (pert ) az is ingyenes e-mailre regisztrál. Senki nem fog itt senkit se beperelni, nem is tudna.


Minden hozzászólás alján ott van az illetõ IP-je, azért ha nagyon akarják, visszakereshetõ a szerzõ.
(ezt érdemes figyelni gyanús, több néven írogató egyéneknél, bár legtöbbünknek dinamikus IP címe van)
Ezzel együtt sem hiszem, hogy bárkit is felelõsségre lehetne vonni némi sértegetés okán, legelábbis eleddig nem volt rá példa kis hazánkban.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: gchjhjklk - 2007, December 15, 17:21:16
Ez igazán nem fontos számomra és ezen nem fogunk összeveszni, de ezt Én javasoltam. Bocs Penna
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Petr - 2007, December 15, 17:25:12
Nekem is dinamikus IP-m van.
Egyébként nem értem akkor a problémát... ha ilyen pofon egyszerû IP cím alapján szûrni, akkor meg kéne tenni.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 15, 18:08:43
Mi az,hogy dinamikus IP?
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Pecás - 2007, December 15, 18:26:28
Dinamikus?,én még a dinamikátlant sem találom.:laugh: Áruljátok már el hol keressem,és benevezek kamu nick felderítõnek.:laugh:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 15, 18:34:06
FELDER írta::
Idézet
Mi az,hogy dinamikus IP?


A géped, mikor a netre kapcsolódsz kap egy IP-címet (Internet Protocol). A legtöbb kapcsolat dinamikus IP-vel megy, tehát minden alkalommal más lesz a cím.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 15, 18:35:08
Pecás írta::
Idézet
Dinamikus?,én még a dinamikátlant sem találom.:laugh: Áruljátok már el hol keressem,és benevezek kamu nick felderítõnek.:laugh:


(http://) (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/ip.jpg)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Pecás - 2007, December 15, 19:24:49
Köszi a segítséget Szabolcs,de én azon a helyen ahol mutattad nem látok semmit,a naplózott feliraton kívül.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 15, 20:53:57
Ezek szerint csak én látom :huh: mint admin, nekem marad a feladat.
Cím: Vá: Moderációk
Írta: KisMarci - 2007, December 15, 23:14:48
MSZ írta::
Idézet


A géped, mikor a netre kapcsolódsz kap egy IP-címet (Internet Protocol). A legtöbb kapcsolat dinamikus IP-vel megy, tehát minden alkalommal más lesz a cím.


Minden IP cím mögött ott van egy MAC cím is, az meg legrosszabb esetben is csak kettõ: egy otthoni, egy munkahelyi. B)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: teacher - 2007, December 16, 09:08:32
Kedves fórumozók!

Kb. egy éve nem írok ide, csak döbbenten olvasom, hogy hová süllyedt ez a - egykor, a HiFit magas színvonalon is felvállaló és mûvelõ - honlap!
Ez a topic teljesen meggyõzött, hogy ennyi rosszindulat nehezen fér meg együtt csak úgy, ha egymás sértegetése a cél. Ha indítana valaki egy új topicot mondjuk "Savanyúcukor" címmel garantáltan orbitális összeveszésbe torkollna kb. a tizedik hozzászólás után.
A hangnem, a kritikán aluli helyesírás, az értelmezési hibák és zavarok tömkelege, egymás maximális lenézése lett jellemzõ erre az egész honlapra, s nem véletlen az sem, hogy már csak kik maradtak fenn és melyik topic él igazán (Oldhifi).
Mindez meggyõzött arról, hogy nagyon jól teszi az, aki értelmes ember és nem reagál az itt leírtakra, de lassan már fel sem érdemes menni, mert ami itt folyik, annak semmi köze sincs a honlap címében foglalt HiFi szóhoz sem.
További jó szidalmazást, s ha kell tudok több pszichiátert is, aki elemezni is tudná az egyes hozzászólásokat!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: istvan01 - 2007, December 16, 10:14:52
teacher írta::
Idézet
Kedves fórumozók!

Kb. egy éve nem írok ide, csak döbbenten olvasom, hogy hová süllyedt ez a - egykor, a HiFit magas színvonalon is felvállaló és mûvelõ - honlap!
Ez a topic teljesen meggyõzött, hogy ennyi rosszindulat nehezen fér meg együtt csak úgy, ha egymás sértegetése a cél. Ha indítana valaki egy új topicot mondjuk "Savanyúcukor" címmel garantáltan orbitális összeveszésbe torkollna kb. a tizedik hozzászólás után.
A hangnem, a kritikán aluli helyesírás, az értelmezési hibák és zavarok tömkelege, egymás maximális lenézése lett jellemzõ erre az egész honlapra, s nem véletlen az sem, hogy már csak kik maradtak fenn és melyik topic él igazán (Oldhifi).
Mindez meggyõzött arról, hogy nagyon jól teszi az, aki értelmes ember és nem reagál az itt leírtakra, de lassan már fel sem érdemes menni, mert ami itt folyik, annak semmi köze sincs a honlap címében foglalt HiFi szóhoz sem.
További jó szidalmazást, s ha kell tudok több pszichiátert is, aki elemezni is tudná az egyes hozzászólásokat!


Hello Teacher

Tényleg régen láttuk az írásodat, én meg azóta is várom tisztelettel és tényleg nem bántva az audiológusok által elemzett függõleges irányú rezgetés hatása hifi készülékekben témájú vizsgálat részletezését.

Vissza ide ehhez a topichoz, amit Szabolcs éppen azért indított, hogy alakuljon ki egy közösen elfogadható irányelv a modorra, toleranciára, amit a kezdõ hifis és a hifiben vállalkozó is fogadjon el. Az nem baj hogy itt sem értünk mindenben egyet, de az azért baj lesz, ha sokáig tökölõdünk, mert akkor marad a piaci stílus, habár azért a piacokon is mûködik egyfajta szabályozás.

Ha sikerül is minél hamarabb ezt létrehozni, egy dolog nem fog belõle következni. A fórumtagokat nem fogja átnevelni, de alapot ad arra, ha valaki visszatérõen intoleráns vagy túlzott a vállalkozói érdek megjelenése, akkor figyelmeztetni lehet majd. Ha javul a színvonal, akkor egyre több régi tag ismét beszáll majd a kõrbe remélhetõleg.

Amit írtál rólunk az elég lesújtó, úgy egy kalapban bennünket pszichiátriai esetnek állítasz, kivéve az OLD hifi társaságot. Azon kívül, hogy forduljunk orvoshoz, valami egyéb tanácsot szívesen látnánk tõled még, és lehet hogy azok eredményeképpen majd te is gyakrabban fogsz ide benézni-beírni.

Remélem még azóta is megvagy elégedve a PIO CD pörgetõddel

Üdv István
Cím: Vá: Moderációk
Írta: ept53 - 2007, December 16, 15:21:22
Kedves Fórumozók!B)
Nem akartam mert úgy gondoltam nem lényeges, de a fórumot olvasva azt gondolom érdemes elmesélni a múlt héten történteket.:S  A tölcséres handobozokról szóló forumon olvasva elhatároztam, hogy Én is építek egy hangfalat. A választás egy bizonyos P...horn dobozra esett. Soha még nem csináltam ilyent, de most megpróbálkoztam vele és egész jól sikerült. Meglepett a hangja. Mivel nekem már van egy rendszerem és ezt csakis kiváncsiságból építettem meg ezért meghirdettem eladásra itt is az apróban. Nem volt szándékom nyerészkedni rajta ezért jóval az anyagár alatt kínáltam, evvel lehetõséget adtam másoknak is a kiváncsiságuk kielégítésére. A múlt héten telefonon felhívott egy Úr és hitelrontásért perrel fenyegetett,:woohoo:  mondani sem kell az az illetõ annak a cégnek az egyik vezetõje aki feltette az internetre a rajzokat, hogy építsd magad. A legnagyobb baja az volt, hogy nagyon olcsón adom így tõlük nem vásárólnak.:silly:  Nevetséges a cég hozzáállása a dologhoz.:lol:  Nekem ez nem volt üzlet (22.-e Ft-ba volt az anyag és Én 10.-e Ft-ért kínáltam és adtam oda).:huh: Úgy látszik ez a perrel való fenyegetés náluk bevett gyakorlat. Nevetséges a hozzáállás:lol:  és így nem szereznek sok vevõt maguknak. Csak ennyit szerettem volna mondani. arról már nem is akarok beszélni, hogy az illetõ úr meggyalázza a magyar nyelvet, érthetetlenûl és nyilvános fórumra nem illõen kezeli a magyar nyelvet.
Üdv Mindenkinek.
BOLDOG KARÁCSONYT! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/DSCN72162.JPG)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Pecás - 2007, December 16, 17:18:19
ept53,milyen álnéven mutatkozott be az illetõ?:laugh:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: ept53 - 2007, December 16, 17:29:30
Hello Pecás!
Sajnos már nem emlékszem a nevére,;)  nem tartottam fontosnak megjegyezni.:silly:  A bejelentkezés szerint Õ az egyik vezetõje a cégnek.B)  Az igazsághoz tartozik, hogy a beszélgetés végére elnézést kért. :P Az ilyen megnyilvánulások semmiképpen nem használnak egy cég hirnevének.Én a magam részérõl már egy szöget sem veszek tõlük és igyekszem a barátaimat is lebeszélni róla.  Nem akartam elmondani mert nevetséges az egész, de amint látom ez a "hitelrontás" szerepel a szótárukban. Errõl ennyit és ebben a témával már nem is akarok többet foglalkozni.
Üdv
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 16, 17:43:08
Ez undorittó!Veszel tölük hangszorót meg minden és akkor még ök perelnének!Ez vicc!!! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-5d85a73acd859549d6a8a2bec291d9eb.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: BTK_bigdewil - 2007, December 16, 22:49:28
ept53 írta::
Idézet
A múlt héten telefonon felhívott egy Úr és hitelrontásért perrel fenyegetett,:woohoo:  mondani sem kell az az illetõ annak a cégnek az egyik vezetõje aki feltette az internetre a rajzokat, hogy építsd magad. A legnagyobb baja az volt, hogy nagyon olcsón adom így tõlük nem vásárólnak.:silly:  Nevetséges a cég hozzáállása a dologhoz.:lol:  Nekem ez nem volt üzlet (22.-e Ft-ba volt az anyag és Én 10.-e Ft-ért kínáltam és adtam oda).:huh: Úgy látszik ez a perrel való fenyegetés náluk bevett gyakorlat. Nevetséges a hozzáállás:lol:  és így nem szereznek sok vevõt maguknak. Csak ennyit szerettem volna mondani. arról már nem is akarok beszélni, hogy az illetõ úr meggyalázza a magyar nyelvet, érthetetlenûl és nyilvános fórumra nem illõen kezeli a magyar nyelvet.
Üdv Mindenkinek.
BOLDOG KARÁCSONYT! ([url]http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/DSCN72162.JPG[/url])


Lehet, hogy annyi volt csak a baj, hogy Pepper névvel hirdetted és nem DIY Pepperként.
A gyári Pepper az ilyen: (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/pepperhorn__640_x_480_.jpg)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 16, 22:59:31
Szabolcs!!!BTK=Bigi!!! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/shoot2-72ffb8e6997ec2b17c975ddf8f374a60.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: BTK_bigdewil - 2007, December 16, 23:17:58
EPT53.

Ez a hirdetésed:

Idézet
Kínál  
 
Pepperhorn  2007. december 01.  
 
 
Eladó a négy HIVI hangszóró áráért eredeti tervek alapján elkészített Pepperhorn hangfal pár. Össze van állítva, mûködik csak nincs befejezve a külseje. Le kellene csiszolni és fóliázni vagy festeni. Anyag ár kb: 22.-eFt Cserébe érdekel hálozati szûrõ jelkondicionáló (APC, Pointe power source, hivox) vagy lp-hez Mc hangszedõ, Mc elõerõsítõ értékegyeztetéssel. Irányár: 10.000.- Ft.  
 
 
Telefon: 70-....


Gondolom a gyártó nem szívesen vette, hogy "elfelejtetted" beirni, hogy DIY a doboz, amit eladnál...
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 16, 23:45:03
BTK írta::
Idézet
EPT53.

Ez a hirdetésed:

Idézet
Kínál  
 
Pepperhorn  2007. december 01.  
 
 
Eladó a négy HIVI hangszóró áráért eredeti tervek alapján elkészített Pepperhorn hangfal pár. Össze van állítva, mûködik csak nincs befejezve a külseje. Le kellene csiszolni és fóliázni vagy festeni. Anyag ár kb: 22.-eFt Cserébe érdekel hálozati szûrõ jelkondicionáló (APC, Pointe power source, hivox) vagy lp-hez Mc hangszedõ, Mc elõerõsítõ értékegyeztetéssel. Irányár: 10.000.- Ft.  
 
 
Telefon: 70-....


Gondolom a gyártó nem szívesen vette, hogy "elfelejtetted" beirni, hogy DIY a doboz, amit eladnál...

BTK!Ne itt reklámozd a sza..dat!Senkit sem érdekel a mentegetözésed se!Menj azt perejé! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-abef95ff792887a685b9bc09b20ed1bd.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: teacher - 2007, December 17, 09:34:06
Szia istván01!

Sajnálom, ha félreérthetõen sikerült írnom arról, hogy "néhány hozzászólás alapján tudnék pszichiátert ajánlani" - úgy érzem éppen ezzel nem vettem egy kalap alá a Fórum valamennyi tisztelt résztvevõjét.
De miért is tettem volna, hiszen Ti magatok is tudjátok, hogy kik azok akik csupán a bajkeverés céjából keresik fel a fórumokat, s jókat élvezkednek azokon, akiket megsértettek:):dry:
Egyébként valóban elmegy az ember kedve a beírástól, ha olyantól kap ledorongoló véleményt, akirõl tudja, hogy pontosan kicsoda és mikor, mit csinált és ezek után van képe beírni ide, mivel tudja, hogy a nagy többség nem is sejti, hogy ki van egy álnév mögött.  Most írjam le, hogy mikor, kitõl és mit lopott el??
Üdvözöllek: teacher
Cím: Vá: Moderációk
Írta: fidelity - 2007, December 17, 10:01:21
BTK írta::
Idézet
EPT53.

Ez a hirdetésed:

Idézet
Kínál  
 
Pepperhorn  2007. december 01.  
 
 
Eladó a négy HIVI hangszóró áráért eredeti tervek alapján elkészített Pepperhorn hangfal pár. Össze van állítva, mûködik csak nincs befejezve a külseje. Le kellene csiszolni és fóliázni vagy festeni. Anyag ár kb: 22.-eFt Cserébe érdekel hálozati szûrõ jelkondicionáló (APC, Pointe power source, hivox) vagy lp-hez Mc hangszedõ, Mc elõerõsítõ értékegyeztetéssel. Irányár: 10.000.- Ft.  
 
 
Telefon: 70-....


Gondolom a gyártó nem szívesen vette, hogy "elfelejtetted" beirni, hogy DIY a doboz, amit eladnál...


BTK!

Az hogy "eredeti tervek alapján elkészített"; "nics befejezve", akkor mégis mit jelent?
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Al Capone - 2007, December 17, 10:14:08
Nos, tisztelt M.SZ úr. Hmmm...-Mit is mondjak?-Csalódottan tapasztalom, hogy hûtlen a családhoz.Sõtt, még engem is kimoderállt, mint magánszemélyt, pedig e tartalmatlan fórumban az elmúlt két hónapban rajtam kívül csak István testvér indított valamire való topic-ot.
 De,.....-ha önnek ez kell, s ön szerint ez a jövõ, hogy a monitor elõtt gyúladásba jövõ féregnyúlványok kardoskodnak, és a perforációt elkerülendõ,.. gennyes tartalmukat a fórumba ürítve keltsenek gyûlöletet és veszekedést a normálisan gondolkodó emberek szegmensei között, ...hát tesssék.-ezt választotta!
De jó volna, ha körülnézne egy kicsit maga körül. Van egy -két olyan a szimpatizánsai közt, akik nem biztos hogy a portál érdekeit szolgálják. Sõtt, aláássák a hírnevét, és röhej tárgyává teszik magát!...-barát-ként mondom, én likvidálnám õket...!-még nem késõ-
 
Más

Tisztelt Felder úr ! Mégis mit képzel magáról. A Hülyék szerencséjében bízik, hogy ezt megúszhatja.

 Nem szoktam beleszólni más klánok ügyeibe, de amit mûvelt az nem semmi. Likvidálni Likvidálni Likvidálni.....!
- Közzétenni a célszemély fotóját...?az ártatlan családjával?...-ezt köpködjétek?
----Ettõl még én is hányingert kapok.
Nem tudom milyen ember maga.....? .....Milyen?...Hmmm..?Nos Szabolcs, ha ön ilyen emberekkel veszi magát körül, mert ön szerint a HFP fórum errõl kell szóljon,...hát tessék!
Biztos ezt szeretnék látni az olvasók, nem pedig fejlesztésekrõl termékekrõl, megoldásokról olvasni.


Maradok Tisztelettel:

Al Capone
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 17, 10:21:59
Üdv!
Ne haragudjatok, de aki a látottak alapján nem tudja eldöbnteni,hogy DIY munkáról v. "gyári" termékrõl van szó, az egyszerûen nem józan :) A szerepjáték pedig kezd egyre murisabb lenni...
Számomra, mint egyszerû mezei felhasználónak, kifejezetten komikusnak hat, mien mértékben képesek egyes személyek túlkomplikálni a helyzetüket. MIÉRT??? :P
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 17, 10:25:08
Valahogy elkel üldözni a férgesét és nekem semmi nem jelent akadályt!A képét azért raktam fel,hogy lássák ki irogat több néven másokat férevezetve!Szabolcs valamit kéne kezdeni mert mindig új néven regel be!Szerintem tilcsd le mindig aztán csak megunja! (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/_lol-8f1fd4e25366944e9042ccd1feb720e8.gif)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: MSZ - 2007, December 17, 10:27:13
Kedves Révész György! (alias Al Capone)

A hiba az Ön rendszerében van, ha nem tud bejelentkezni.
Egy szimpla mail is elég lett volna, hogy erre fény derüljön, ehelyett mindjárt a sárdobálás...
De ez a  kis szösszenet azért már valami....
Igazán jól esett így Karácsony elõtt. Köszönöm.

PS: lassan mindenki megbolondul?
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Arcus - 2007, December 17, 11:03:41
Én ezeket a hozzászólásokat az Ünnepek elõtti izginek tom be :P
Szegény Gyuribá...nem baj, legalább az Õ õszinte véleményét is olvashattuk. Igaza van,meg is érdemeljük soxor! Egyébként én is együttérzõ vok, pláne a szép kis csöppséggel... Kívánok neki kellemes ünnepeket :kiss: A papával pedig úgy is tovább harcolunk ha akarunk, ha nem... :laugh:
Cím: Vá: Moderációk
Írta: R.G - 2007, December 17, 11:17:36
Szabolcs!

Nyilvánosan is megkövetlek.:(

Privát mail MSz úrnak.:

  Kedves Szabolcs!
 
Bocsáss meg, ha megsértettelek!-Nem ez volt a szándékom.
Azt hiszem, még nem olvastál tõlem ilyen jellegû hozzászólást. Elpattant egy húr.
Hihetetlen , hogy miket engednek meg maguknak egyesek, a te szárnyaid alatt a moderációs topicban,és másutt. Csak fel akartam nyitni a szemed, hogy ez így nem kóser.
Nem BiGi vagy más törölt egyén az agresszor.
Azt hittem engem is töröltél, mert nem tudtam belépni.
 
Még egyszer a bocsánatodat kérem, ha rosszul esett a beírás, nem állt szándékomban téged sértegetni!
De a sokkolás erejével talán jobban odafigyel a közvélemény a valódi "ellenségre".
 
Tisztelettel: Révész György(alias: Al Capone)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: R.G - 2007, December 17, 12:37:38
JAVASLAT!
TALÁN TEREMT EGY KIS RENDET!:

Enyhe szabálysértés: 24h eltiltás
-üzleti célú tartalom felhelyezése
-nem megfelelõ hangnem

Szabálysértés:48h eltiltás
-Trágár komunikáció alkalmazása, sértegetés-provokáció.

Súlyos szabálysértés:Kizárás
Törvény sértés:
 -Személyiségi jog, becsület sért.,-hitel ront.-stb


-Így volna értelme a moderációnak

A hatalom a Te kezedben van. Élj vele bölcsen!
Cím: Vá: Moderációk
Írta: fidelity - 2007, December 17, 14:37:24
Szabolcs!

Figyelmedbe ajánlom az aprók kiegészítõk rovatát! Érdekes hirdetések jelentek meg.

Üdv: fidelity
Cím: Vá: Moderációk
Írta: Simi - 2007, December 17, 15:41:01
Hogy mi zajlott itt néhány napig...
Csak nézek. (http://www.hifipiac.hu/images/fbfiles/images/szimat.JPG)
Cím: Vá: Moderációk
Írta: FELDER - 2007, December 17, 15:43:18
R.G írta::
Idézet
JAVASLAT!
TALÁN TEREMT EGY KIS RENDET!:

Enyhe szabálysértés: 24h eltiltás
-üzleti célú tartalom felhelyezése
-nem megfelelõ hangnem

Szabálysértés:48h eltiltás
-Trágár komunikáció alkalmazása, sértegetés-provokáció.

Súlyos szabálysértés:Kizárás
Törvény sértés:
 -Személyiségi jog, becsület sért.,-hitel ront.-stb


-Így volna értelme a moderációnak

A hatalom a Te kezedben van. Élj vele bölcsen!

Ez igy nem jó mert csak ideig óráig tartaná távól a nem kivánatos személyeket!