Bigi mint említettem nem kell szeretni, nem kell vele nyálat cserélni. Voltak értelmes hozzászólásai, amik tetszettek ezért is írtam, amit írtam, nem mindegyik hozzászólásáról volt szó, ha Neked nem, hát nem. Neked más a véleményed, elfogadom, tiszteletben tartom, ennyi. Nekem más vélemény formálódott meg róla, úgy, hogy nem ismerem személyesen, de nem is célom a dolog.
Szerencsére mint független harmadik foglaltam állást, s mivel mindig azt vallom és a jó barátod is azt vallja, amivel maximálisan egyetértek, "minden szentnek, maga felé ....." szerintem nem kell folytatnom.....Ezért is kell a sorok között olvasni, és csak a lényeget. Mindenkinek vannak hibái.
Amúgy az, hogy valaki, valamilyen saját mérési eredményét itt nyilvánosságra hozza, az még nem büntetendő cselekmény. De az, hogy valakit lealegálunk, itt a nagy nyilvánosság előtt, az a Btk.-ban szerepel, mint minősített eset. Szóval ezt próbáltam megértetni, hogy nem kell ész nélkül bárkit, bármiért. Ilyen a stílusa, mentalitása az oké, az, hogy egy bizonyos típust ajnároz, tegye, megteheti, Ő ezt szereti, vagy az üzleti érdekei ezt kíválják. Hány és hány olyan személy van, aki csak hiteget, fikciókkal etet napjainkban.
Attól még nem kell minden szavát magunkévá tenni. Ez meg a kút esete, ha azt mondom, ugorj bele, akkor megteszed ? Ugye, hogy nem. Szóval én erre próbáltam rávilágítani.
U.I.: Mellesleg olvasd vissza a hozzászólásokat / nem kell sokat, csak 2-3 oldalnyit ( én végigolvastam az akkori 27 oldalt ) / a "Elküldve: 2011, Február 08, 16:08:23" - hozzászólással kapcsolatosan, s meglátod, hogy nincs igazad, ha független harmadikként próbálod értékelni a hozzászólásokat. Én azt tettem

és azért is írtam, amit írtam.