Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Hangfal kábel választás  (Megtekintve 17147 alkalommal)

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
Re:Hangfal kábel választás
« Válasz #75 Dátum: 2010, Június 25, 17:20:22 »
Hallott már valaki COINCIDENT TRS kábelt?

http://www.coincidentspeaker.com/trsextreme.htm

« Utoljára szerkesztve: 2010, Június 25, 17:25:33 írta Kismarci »

Nem elérhető petimre

• törzstag
« Válasz #76 Dátum: 2010, Június 25, 18:07:31 »
Igen,

Nagyon jó kábel, kiváló térrel, dinamikával, ez igaz mind az összekötő, mind a hangfalkábeleire.

Üdv.
Imi
- Az ember egy porszem, egy felelõtlen senki, mégis milyen nehéz embernek lenni! -

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #77 Dátum: 2010, Június 25, 20:33:12 »
Igazából egyszer ( ha lesz elég pénzem letétre  :(), szeretnék összehasonlítani egy ilyen magas szintű vastag erezetű kábelt egy vékony erezetűvel (pl. Nordost - Red Heaven)

Nem elérhető Szabi80

• újonc
  • *
« Válasz #78 Dátum: 2010, Július 07, 16:17:36 »
Sikerült szerezni pár kábelt tesztelésre már az elején látszik ,hogy a házilag gyártott/sodort kábelek nem nagyon versenyezhetnek a gyári kábelekkel már az első interconect hangfal kábel páros is verte a CAT5 kábelemet persze sajnos nem csak hangban hanem árban is.
A Neotech KHS-188 interconect és furutech micro2-T hangfal páros pedig túlmutat minden eddigi hangon amit eddig a cuccból hallottam.

Nem elérhető baxii

• újonc
  • *
« Válasz #79 Dátum: 2010, November 16, 11:07:21 »
Sziasztok!

Egy kis technikai segítséget szeretnék kérni hangfalkábel választásához.

Hangfalak:             KEF C7 5.0 (Front C7-esek bekötéséhez szeretnék kábelt)
Erősítő:                  Denon 1508
Lejátszó:                Denon 1940 DVD

Zenei téren elég mindenevő vagyok, de főként bluest hallgatok, illetve mozizásra használom a rendszert.
Szeretnék valami elfogadható megoldást találni, hogy szebben szóljon a zene. Kb. 2x3 m kábelről lenne szó.
Kimber kábelekről egész jó hozzászólásokat találtam, 4pr-re gondoltam, vagy még esetleg kicsivel drágább kategória is szóba jöhet. Érdemes lehet ebben gondolkodni? Mennyit érdemes ennél a rendszernél kábelre költeni, hogy ne essünk át a ló túloldalára??
Jelenleg olcsó kábelem van, nem is szól igazán szépen, magas mély egészen jó, de kicsit kenődnek a hangok.

Köszönöm!

Üdv.
Zoli

Nem elérhető Karl

• újonc
  • *
« Válasz #80 Dátum: 2011, Február 16, 10:15:39 »
Szabi80 írta:
Idézet
A Neotech KHS-188 interconect és furutech micro2-T hangfal páros pedig túlmutat minden eddigi hangon amit eddig a cuccból hallottam.

Érdekelne a furutech micro2-T hangfalkábel hangja egy kicsit bővebben, légy szíves írjál róla.

Karl!
Myryad MI120, Wharfedale Diamond 9.1 /alapos tuning/, DAC-ok: Carat HD1V /tuningolva/, DIY DAC /NOS TDA1543/, Táp elosztó: AVA KZH8 /módosítva/, van den Hul kábelek, WBT csatlakozók

Nem elérhető Szabi80

• újonc
  • *
« Válasz #81 Dátum: 2011, Február 21, 12:54:12 »
A furutech micro2 T hangfalkábel az én cuccomhoz egy erős közép kategória ami igazán a neotech KHS-188 interkonekt kábellel jó választás számomra. Az interkonekt nagyon tiszta hangot produkál nagyon jó sztereó képpel a furutechmicro2-T hangfalkábel nagyon jól viszi át a mélyeket és tiszta a közép és magas tartományokban is elég jó sztereó képpel . Sok interkonekt és hangfal kábel párost megpróbáltam amit a kácsá-tól kaptam tesztre de nekem ez a páros jött be a leginkább a még számomra megfizethető kategóriábó.KHS-188 interkonekt 2db 1m 49900.-HUF Furutech micro2-T 6740.-HUF/m nekem 6m kellett.
Sajnos az a tapasztalat ,hogy a pénztárca szab határt a minőségnek.Én 100.000.- ben limitáltam a kábelekre szánt összeget.A következő lépcsőknéll már kb. métere kerül ilyen összegbe sajnos.

Nem elérhető Karl

• újonc
  • *
« Válasz #82 Dátum: 2011, Február 21, 15:55:06 »
Szabi80 !

Köszönöm a válaszod. Már régóta fontolgatom micro2 t hangfalkábel vásárlását.

Üdvözlettel Karl !
Myryad MI120, Wharfedale Diamond 9.1 /alapos tuning/, DAC-ok: Carat HD1V /tuningolva/, DIY DAC /NOS TDA1543/, Táp elosztó: AVA KZH8 /módosítva/, van den Hul kábelek, WBT csatlakozók

Nem elérhető Indy

• tag
« Válasz #83 Dátum: 2011, Szeptember 01, 17:57:21 »
Full aranyozott banándugóba lehet forrasztással rögzíteni ezüst kábelt? Gyárilag csavaros kialakítású, de abban nem igazán bízom. (Nakamichi)
Musical Fidelity/Cambridge Audio/Thorens/Revox/Epos/Creek/Ortofon

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #84 Dátum: 2011, Szeptember 02, 13:40:06 »
Én a helyedben kipróbálnám előbb csupaszon bekötve.
Minél több "fajta" anyagon megy keresztül a jel, annál többet romlik a jel.

Nem elérhető cables

• újonc
  • *
« Válasz #85 Dátum: 2011, December 27, 13:45:45 »
Szia!

Ha igazán jó hangfal kábelt akarsz olcsón, irj én ismerek egy tagot aki baromi jókat csinál!

üdv

cables
cables@freemail.hu