Jók az ötletek. A helyzet az, hogy a "B" házimozi rendszeremben használok egy Dune multimedia lejátszót (kíváló), csak hogy az a helyzet, hogy a másik szobába a hifi láncba nehezen tudom beilleszteni, mivel van kb, 250db kedvelt lemezem...Mit csináljak velük? És mivel az "A" rendszerembe van egy elég tisztességes Akkus Dac-om (Vibavoice Tube-clone, eddig ez vált be ár/minőségben), ezért keresnék egy tisztességes futóművet.
Néhányan azt mondják, egy jó DVD is megteszi. Nekem idáig egyik hangja sem jött be igazán, nekem túl digitális "ízűek",(túl vagyok Sony QS..., Denon 1940, Panasonic, Philips DVD-ken). A mostani Öreg Rotel (CDM4) futóművel sokkal analógosabb lett a hangzás, csak kicsit dinamikátlanabb. Szóval nem hittem volna először, hogy a futómű ennyit számít. Ezért hát továbbra is érdekelne a tapasztalt véleményezés futómű ügyben. Bár tudom a high-end palettán van bőven kínálat, csak sajna "válság" van. Ezért érdekelne 100e elatt a lehető legjobb futómű. Tudja-e valaki pl., hogy a Philipsnek melyik volt a legsikeresebb futóműve. A CDM...sorozatban? Köszönöm mindenkinek az eddigi (és ez utáni) ötleteket.
Üdv. Szabesz