Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Szerző Téma: Denon AVR-1611-hez hangfalak  (Megtekintve 2033 alkalommal)

Nem elérhető kajarit

• újonc
  • *
Denon AVR-1611-hez hangfalak
« Dátum: 2011, Május 26, 11:15:40 »
Sziasztok!

Egy 5.1-es rendszert szeretnék összeállítani, amit a fent említett Denon AVR-1611-es erősítő mellé válogatnék össze. Meghalgattam már néhány fajta hangfallal, de kíváncsi lennék, mit ajánlanátok, ha esetleg valakinek konkrét tapasztalata van, az még jobb.
Nem ragaszkodom hozzá, hogy egy márkából álljon össze a szett, sok-sok sztereó zenét is hallgatnék rajta (pop, rock, jazz, klasszikus) a filemk mellett.
Amit eddig volt lehetőségem kipróbálni vele az a JBL, Jamo, Wharfedale, Dali, Mordaunt és KEF.
Konkrét típusokat most nem írnék, de a KEF szólt a legszebben, bár picit karcosnak éreztem, a JBL meg elég tompának tűnt... hát ezét fordulok hozzátok.
Előre is köszi!

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
Re:Denon AVR-1611-hez hangfalak
« Válasz #1 Dátum: 2011, Május 26, 22:25:13 »
Nekem Polkaudio hangfalak vannak a Denonhoz és kiválóan összeillenek. Nem annyira "karcosak", mint a KEF és sokkal kontrolláltabbak, mint a JBL, valamint kicsivel jobbak, mint a Wharfedale. (Persze mindez a 230.000-es Front kategóriában).

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #2 Dátum: 2011, Május 29, 08:17:12 »
Sikerült valami?

Nem elérhető kajarit

• újonc
  • *
« Válasz #3 Dátum: 2011, Június 02, 16:55:36 »
Köszi a tippet, amint időm engedi, összehozok egy próbát, előtte picit körülnézek Polkaudio témában, még nem sokat találkoztam a márkával...

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #4 Dátum: 2011, Június 02, 21:38:53 »
Én a Korner Audiónál vettem a Nyugati mellett a Szondi utcában.

http://www.korner-audio.com/

Egyébként nem messze tőle van a Hifi Barlang, oda is érdemes benézni!

http://www.hifibarlang.hu/hifi_barlang/
« Utoljára szerkesztve: 2011, Június 02, 21:41:09 írta Kismarci »

Nem elérhető kajarit

• újonc
  • *
« Válasz #5 Dátum: 2011, Június 06, 23:09:24 »
Nekem Polkaudio hangfalak vannak a Denonhoz és kiválóan összeillenek. Nem annyira "karcosak", mint a KEF és sokkal kontrolláltabbak, mint a JBL, valamint kicsivel jobbak, mint a Wharfedale. (Persze mindez a 230.000-es Front kategóriában).

Egyébként megkérdezhetem, hogy PolkAudio-ból melyik típus? Én ma egy RTi A7-est hallgattam meg, sajnos nem Denonnal.

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #6 Dátum: 2011, Június 07, 19:25:46 »
Annak az elődje, RTi-10 van meg. Tudtommal a különbség csak az ívelt oldalú doboz, de lehet hogy tévedek.

Nem elérhető Kismarci

• törzstag
« Válasz #7 Dátum: 2011, Június 07, 23:48:46 »
Az első-hátsó reflex port mindkettőnél megmaradt, ami nagyon megkönnyíti az elhelyezést. Ehhez hozzájön a ~92db érzékenység, ami együtt alacsony hangerőn is megfelelő mélyeket produkál.
Azért hozzá kell tennem, hogy mióta REL Stentor II. mélyládát vettem hozzá (ami egyedül használtan annyiba került mint az 5.1-es Polkaudio) - a rendszer megtáltosodott.