Üdvözlünk, Vendég. Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj. Did you miss your activation email?

Szerző Téma: Apróhirdetés  (Megtekintve 33367 alkalommal)

Nem elérhető Bakter

  • újonc
  • *
  • Hozzászólások: 7
Válasz:Apróhirdetés
« Válasz #15 Dátum: 2008, Július 30, 14:06:26 »
Szia!

Újra elküldtem.

Üdv.: Pisti

Nem elérhető bee

  • újonc
  • *
  • Hozzászólások: 35
Re:Apróhirdetés
« Válasz #16 Dátum: 2011, Szeptember 12, 14:36:37 »
Sziasztok!Látom jo rég jártak itt...:-)

Szoval minöségi hangfalpárt keresek.Metálos-rockos hangzásra.Elsösorban cserében gondolkodok.
Van egy EMG 1510 tipusu Distortion Meter.Elvileg müködik mert apám használta csak jo régen már.Kábelek nincsenek hozzá.
És van egy TR4351 TVminiscope.
Nem tudom valakit is érdekel-e?

CSUCSO70

  • Vendég
Re:Apróhirdetés
« Válasz #17 Dátum: 2011, Szeptember 12, 16:21:27 »
Szia bee! Nem pont erre gondoltam de a célnak megfelel ez is mert nehéz lenne kategorizálni.Akkor még egyszer!Főoldal-ott bal oldalon és közép tájon van négy darab színes Tivoli rádió-ettől jobbra van a Főmenű oszlop-itt a piros kezdő lappal kezdődik egy felsorolás lefelé haladva a nyolcadik-Aprók feliratra kattintva éred el a következő oldalt-itt ne az Új Apróhirdetésnél ragadj le !!-hanem kicsit lejjebb az Apróhirdetések feliratnál-pontosabban az alatt közvetlenül apró betűvel van hogy -Hirdetés feladása- erre kattints és akkor jelenik meg a kitöltendő mezők!Ott van mindjárt a Rovat-válassz kategóriát- katt-itt görgetve lefelé van Hifi-egyébb  kategória is. De te döntsd el hová rakod a hirdetésed mert esetleg mivel Hangsugárzót keresel  -cserébe-nem veszik zokon ha oda is feltöltöd.A többit értelem szerűen kitöltöd és  feladásra katt!! Más:Azért járnak ritkán mert van Apró hirdetési lehetőség,de nincs rossz helyen itt sem addig amíg aránylag nem csúszik lejjebb ez az oldal a többihez képest.Jól tetted hogy fotóval raktad fel de próbáld meg a rendes Aprót megkeresni és oda is megpróbálni felrakni!!Üdv:Csaba
« Utoljára szerkesztve: 2011, Szeptember 12, 16:51:29 írta CSUCSO70 »

CSUCSO70

  • Vendég
Re:Apróhirdetés
« Válasz #18 Dátum: 2011, Szeptember 12, 16:45:16 »
Ja és ha már látod az Apróhirdetés felirat alatt a kék színnel szedett kategóriákat.Neked a Hi-fi alatti- kékkel szedett az érdekes- akkor bármelyikre- kattintva- köztük van az- Egyebek- a legutolsó hirdetés felett is, ott kínálja magát a -hirdetés feladása- erre kattintva is megjelenik a mező amit kitölthetsz de itt már mindig azt a kategóriát ajánlja fel első lehetőségnek a hirdetés feltöltés helyének ,amit éppen megnyitottál a kékkel szedett kategóriák közül.Ha pl Hifi-hangsugárzók akkor oda menne a hirdetés automatikusan!
« Utoljára szerkesztve: 2011, Szeptember 12, 16:50:05 írta CSUCSO70 »

blaci7114

  • Vendég
Re:Apróhirdetés
« Válasz #19 Dátum: 2012, Szeptember 15, 10:44:59 »
Ma kaptam meg egy Arcam Alpha 8se cd játszót postán, amit itt vettem a hifipiacon, Szikla Tibor-tól Bp /sziklait néven hirdette/ . Az adás-vétel előtt többször rákérdeztem a cd játszó állapotára és állítása szerint hibátlan szép állapotú. Természetesen mikor kicsomagoltam láttam hogy az előlap oldala törött, és tisztán kivehető,hogy nem friss törés /mintha már próbálták volna javítani/. Az eladó /sziklait/ természetesen tagad.